DesignRadissonblu

Design ditt eget hotellrom

Hotellkjeden Radisson Blu inviterer alle som elsker hotell og har en interiørdesigner i magen til å tegne sitt eget hotellrom. Vinneren av konkurransen vil få sitt rom realisert – og få bo i det gratis i 30 dager spredt over et helt år.

Publisert

Det er bare å slippe løs interiørdesigneren og tegne et drømmehotellrom i din egen personlige stil og smak.

Klikk her for å lære mer om konkurransen og hvordan du kan sende inn forslag.

Du har kanskje en interiørarkitekt i magen, eller elsker du å bo på hotell men har enda ikke funnet ditt drømmerom? Uansett grunner så har du nå muligheten til å slippe løs kreativiteten og designe dine drømmers ultimate hotellrom.

10 finalister plukkes ut

Deltakerne i konkurransen velger selv hvilket av åtte forhåndsdefinerte europeiske hoteller som rommet skal realiseres i. For å levere bidraget, et såkalt mood board, til konkurransen må du klikke her

10 finalebidrag, bestående av de fem bidragene med flest stemmer online, og fem bidrag som håndplukkes ut av en fagtung internasjonal jury konkurrerer om den gjeveste prisen.

30 netter på et år

Vinneren av hele konkurransen får mulighet til å bo i rommet han eller hun har designet i 30 dager, spredt over et helt år, sammen med en partner. Frokost er selvsagt inkludert.

De øvrige finalistene går selvsagt ikke tomhendte fra konkurransen de heller. Alle finalister får en helg, to netter, i et standard dobbeltrom på det hotellet vinneren har valgt.

Men interesserte må skynde seg. Konkurransen avsluttes 30 august. Offentliggjøring av vinneren skjer i slutten av september.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS