ParkInnTrysil

Park Inn Trysil åpner før jul

Park Inn Trysil Mountain Resort skal etter planen åpnes i desember i år, slik at hotellet får med seg mesteparten av årets sesong i alpinbygda. Hotellet får 369 rom, suiter og leiligheter med opp til tre soverom.

Publisert

Park Inn Trysil Mountain Resort skal etter planen åpnes for jul i år. (Foto: The Rezidor Hotel Group)

– Park Inn Trysil Mountain Resort vil komplettere vår tilstedeværelse i Trysil, der vi allerede har Radisson Blu Resort Trysil, sier Kurt Ritter, president og CEO i Rezidor.

Store rom og leiligheter

– Bare få minutter fra bakken, finner du hotell anlegget med 369 rom, suiter og leiligheter med opp til tre soverom, noe som gjør det til et ideelt reisemål for familien – eller venner som reiser sammen, skriver Rezidor i en pressemelding.

Det nye Park Inn-hotellet ligger bare få minutters gange fra alpinbakkene i Trysilfjellet. Her fra Fageråsen. (Foto: Morten Holt)

Ellers på hotellet finner du en restaurant, en bar, et velværeområde inkludert innendørs svømmebasseng, badstue og 12 behandlingsrom, samt et konferansesenter med en 425 kvadratmeter stor ballsal, egnet for mange slags aktiviteter og selskaper.

Eies av Peab og Skistar

Det nye hotellet er utviklet og bygget av selskapet Peab, og eies av Peab og SkiStar (50 prosent hver). Park Inn by Radisson er ett av varemerkene i The Rezidor Hotel Group.

Når Park Inn Trysil Mountain Resort åpner, vil Rezidor ha 25 hoteller i drift eller under utvikling i Norge.

– Seks av de 25 hotellene i Norge er Park Inn Radisson. Radisson Blu finner du i nesten alle primære og sekundære norske byer. Vår vekststrategi i tiden som kommer er nå sterkt fokusert på Park Inn Radisson, uttaler Ritter.

Park Inn er Rezidors viktigste merkevare i mellomklassesegmentet. Hotellene tilbyr komfortable rom, effektiv service, samt en avslappet og personlig atmosfære.

Powered by Labrador CMS