Gladekokkekollegaer2

Hvem er Norges beste kokkekollega?

Har du en arbeidskamerat som alltid stiller opp, som inspirerer, jobber hardere enn de fleste eller som spiller de beste sangene på kjøkkenet? Nå har du muligheten til å gjøre heder på han eller henne – det er nemlig tid for å stemme frem Norges beste kokkekollega.

Publisert

Hvem er Norges beste kokkekollega? (Illustrasjonsfoto)

Konkurransen er åpen for ansatte i storhusholdningsbedrifter, og vinneren er den som får flest stemmer innen 20. desember.

Konkurransen arrangeres i forbindelse med lanseringen av nye Knorr Piske, og nå håper Morten Karlsen, Country Manager hos Unilever Food Solutions, at mange tar seg tid til å nominere og stemme frem arbeidskollegaer som også har “det lille ekstra” på kjøkkenet.

Mange mulige kandidater

– Vi vet at det finnes utallige dyktige kokker og kjøkkenmedarbeidere rundt omkring på norske storkjøkken, så det skal ikke være mangel på gode kandidater. Nå er det opp til hver enkelt å nominere sin favoritt, og fortelle hvorfor nettopp denne personen er så fantastisk å jobbe med, forklarer han.

Karlsen kan røpe at du har god grunn til å juble om din kandidat blir kåret til Norges beste kokkekollega.

Morten Karlsen i Unilever Food Solutions.

– Vinneren er både den kokken som får flest stemmer, og den som nominerer han eller henne. De vil få hver sin eksklusive Kenwood Kjøkkenmaskin. Det skal jo lønne seg å ha gode kollegaer, sier Karlsen.

Lett å jobbe med

Arrangøren er spent på hva som blir vektlagt og hvilke begrunnelser som blir gitt for å stemme på de ulike kandidatene, men går ut i fra at det finnes minst én fellesnevner blant de nominerte:

– Først og fremst vil nok en god kokkekollega være en person det er lett å jobbe sammen med. Hotell- og restaurantbransjen har alltid vært tøff, og det handler om å jobbe smartere hver eneste dag. Jeg tror derfor at Norges beste kokkekollega er en person som blant annet bidrar med nye oppskrifter, tilberedningsmetoder og løsninger på kjøkkenet sitt. En som rett og slett gjør hverdagen lettere for sine kollegaer, sier Karlsen.

Moderne matlaging i det profesjonelle kjøkkenet

Produsenten bak Knorr Piske, Unilever Food Solutions, utvikler produkter som passer for moderne matlaging i det profesjonelle kjøkkenet. Morten Karlsen innrømmer at selskapets filosofi påvirker hvilke kriterier han selv ville satt for en god kokkekollega.

– Vi mener at de rette produktene gjør underverker på kjøkkenet, og føler at gode kokker er noen som kan bidra med det samme. Ta for eksempel Knorr Piske 31 %. Den har samme gode smak som tradisjonell fløte, men er mye mer stabil og lett å jobbe med. På samme måte tror vi kokker som jobber på nye og effektive måter, uten at det går utover sluttkvaliteten, er viktige ressurser for ethvert kjøkken. Du skal ikke se bort fra at vinneren er en kokk som kan gjøre underverker, sier Karlsen i en pressemelding.

Mer informasjon om konkurransen, påmelding og regler finner du her

"
Powered by Labrador CMS