Best Western Stav Hotel2

Kveldsmat inkludert

Fra årsskiftet inkluderte Best Western Stav Hotel også kveldsmat i romprisene.

Publisert

Best Western Stav Hotel utenfor Trondheim. (Foto: Best Western Hotels)

Hotellet, som i 2010 opplevde sin sterkeste utvikling i antall overnattende gjester siden åpningen i 1990, har de senere år gjort en rekke grep for å møte den økende konkurransen i bransjen lokalt: Store fysiske forbedringer av bygningsmasse både utvendig og innvendig, følges nå opp ved å imøtekomme ønsker fra gjester om å få et enkelt mattilbud på kveldstid inkludert i prisene i likhet med hotellfrokosten.

Hver kveld mellom 18.00 og 21.00 dekker nå hotellets ansatte til en tradisjonell kveldsmat supplert med enkle varmretter.

- Vi ønsker å bygge videre på gjestenes tilbakemeldinger om at vi fremstår som et hjemmekoselig og folkelig hotell å besøke, sier hotelldirektør Frode J. Fjerdingøy i en pressemelding.

Så langt høster den nye løsningen med kveldsmat svært gode tilbakemeldinger, ifølge Fjerdingøy.

- Det å være tilbyder i hotellbransjen handler om å være et godt vertskap, hva er vel da mer naturlig enn at vi sørger for gode og enkle bespisningstilbud for våre gjester som allerede har betalt for en seng for natten.

Best Western Stav Hotel er Hommelviks største overnattingsbedrift med 150 sengeplasser, restaurant, bar, konferansefasiliteter for alt fra 2 til 200 deltagere, samt utstillingsarealer på 350 kvm. Hotellet ble i 2009 medlem i Best Western International. Kjeden består av over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 80 land. I 2010 gjestet nærmere 30.000 personer hotellet i forbindelse med overnatting, kurs eller selskaper.

Powered by Labrador CMS