Quality Hotel Strand Gjøvik

Sprekt samarbeid på Gjøvik

Denne uka signerte KAHE Eiendom og Toten Treningssenter (TT) en avtale hvor TT får tilgang til Otium Spa sine lokaler fra januar 2013. Samtidig er det signert en driftsavtale mellom Quality Hotel Strand og Toten Treningssenter som gir alle hotellgjester mulighet til å benytte seg av spa.

Publisert

Quality Hotel Strand på Gjøvik.

– Vi har lenge jaktet på en samarbeidspartner som har et så stort nettverk og mange medlemmer som Toten Treningssenter, forteller styreleder i KAHE Eiendom Ragnar Syversen.

Avtalene har ingen praktisk konsekvens for noen av brukerne av Otium Spa, og Toten Treningssenter tar over alle gjeldene arbeidskontrakter, avtaler og gavekort som allerede er solgt. Det vil fortsatt bli solgt gavekort nå i tiden frem til jul, og disse vil naturligvis være gyldige også etter overtakelsen.

Viktig også for hotellgjestene

– Det er mange synergier å hente når vi ser på trening, aktiviteter, vann og velvære, forteller hotelldirektør Ådne Skurdal og salgsleder Lene Anita Solberg Olsby fra Toten Treningssenter i kor. De er skjønt enige om at nå får Gjøvikbeboerne et enda bedre og bredere tilbud.

-Nå får vi en så solid og sterk partner gjør at vi kan lage konsepter rundt treningsweekend, spapakker med ulike typer aktiviteter, og tilbud om PT timer for gjestene våre. I tillegg vil våre forretningsreisende få et unikt tilbud til å delta på gruppetreningstimer, forteller Skurdal entusiastisk.

Samarbeidet starter formelt opp fra 1.januar.

Sprekt samarbeid

– Vi ser frem til et spennende, sprekt og kreativt samarbeid med Strand, hvor flere nye konsepter vil utvikles. Nå ønsker vi at Gjøvik og Totens befolkning skal få øynene opp for dette flotte anlegget. Vi skal ha fokus på å få et kvalitativt godt produkt og dette gleder vi oss til å tilby Toten Treningssenters medlemmer.

Allerede fra nyttår skal eksisterende og nye medlemmer få nærmere informasjon om det nye tilbudet. Vi er bare så vidt i gang, men allerede nå ser vi hvor utrolig mange nye muligheter som åpner seg, forteller en ivrig salgsleder, som kribler etter å komme i gang.

Samtidig har Quality Hotel Strand og Toten Treningssenter signert en avtale om oppfølging av ansatte gjennom konseptet «En friskere bedrift».

Helsemessig gevinst

– Det er liten tvil om at god helse og trening henger nøye sammen. Derfor har vi jobbet med dette en stund og det blir et fantastisk tilbud og mulighet for alle våre ansatte. Jeg gleder meg til å fortelle det til de ansatte, sier en trippende hotelldirektør.

Ordningen går ut på at ansatte som melder seg inn vil få klubbkontingenten dekket av Strand, få nøye og god oppfølging samt et program de skal følge med planer for utvikling. Arbeidsgiver vil også dekke deler av månedskostnaden for treningen etter hvor ofte den ansatte trener.

– Vi gjør dette for den helsemessige gevinsten og tar konsekvensen av at vi har ansatte som har til dels tunge, rutinepregete jobber og vil oppfordre alle ansatte til å benytte dette så mye som mulig, sier hotelldirektør Ådne Skurdal.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS