Scandic Kristiansand Bystranda

Åpner hotell med 814 sengeplasser

Onsdag 5. juni åpnes Scandic Kristiansand Bystranda. Hotellet blir Sørlandets aller største, hvis antall sengeplasser telles. Det er nemlig 814 tilgjengelige senger fordelt på 229 rom på det nye hotellet. Scandic satser knallhardt i en by der hotellbelegget i år faktisk har gått ned i forhold til i 2012.

Publisert

Scandic Kristiandsand Bystranda ligger nærmest på stranda - og heller ikke langt unna sentrum. (Foto: Hotellets Facebook-side)

Svært mange av rommene er fleksible og kan utvides etter behov, noe som passer utmerket for familier – som er en viktig kundegruppe i Kristiansand, med Kristiansand Dyrepark og mange andre familieattraksjoner ikke så alt for langt unna.

Hotellet ligger også i direkte tilknytning til Aquarama, som blant annet har badeland, treningssenter og SPA. Kristiansand Kongressenter er en viktig samarbeidspartner for hotellet.

Sand mellom tærne

Utsikt fra hotellets juniorsuite.

Hotellet ligger ved Bystranda og kun kvartaler fra hovedgaten i Kristiansand sentrum.

«Scandic Kristiansand Bystranda blir en ny perle på Sørlandet og vi ønsker at alle våre gjester, uavhengig om du er forretnings- eller fritidsreisende, skal få den deilige følelsen av ferie hele året. Hos oss får du en idyllisk utsikt over den flotte skjærgården, og du kjenner nesten sanden mellom tærne når frokosten nytes. Hos oss skal alle trives og vi skal gjøre vårt ytterste for at du skal få ditt opphold akkurat slik du ønsker. Vi har lagt spesiell vekt på at rommene skal kunne huse familier. Derfor har vi laget familiesuiter, men vi har også rom som kan kobles sammen når vi for eksempel har foreninger eller idrettslag på besøk», heter det i forhåndspromoteringen av hotellet

Håvard Solum er hotelldirektør på Scandic Kristiansand Bystranda.

Les mer om ansettelsen av Solum her

Scandic Kristiansand Bystranda

"

Scandic Kristiansand Bystranda.

Lokalisering: Sentrum av Kristiansand

Hotelldirektør: Håvard Solum

Antall rom: 229

Antall senger: 814

174 standardrom, 54 superiorrom, 1 juniorsuite, (43 av rommene er av en slik art at de kan slås sammen og 23 rom er tilrettelagt for funksjonshemmede)

Restaurant og bar

Åpningsfest 20. juni

Torsdag 20.juni markeres for øvrig åpningen av Scandic Kristiansand Bystranda med et åpningsarrangement for hele byen. Fra klokka 14.00 på ettermiddagen blir det full fart, først for byens minste innbyggere i barneparken. Her dukker også blant annet spillere fra Vipers Kristiansand og Start opp.

Fra klokka 19.00, blir det stor utekonsert med blant annet Margaret Berger, Alejandro Fuentes og Ole Geir Feste på scenen. Konfransier er Harald Rønneberg.

Du kan lese mer om hotellet på Scandic Hotels sin hjemmeside

Du kan også følge hotellet på Facebook

"
Powered by Labrador CMS