TrådløstInternettHotellrom

Høy hastighet hos Nordic Choice

I bagasjen til dagens hotellgjest finner du tre til fem enheter avhengig av nettilgang. Derfor styrker Nordic Choice gjestenettet for å imøtekomme økende brukerbehov blant hotellgjestene.

Publisert

Illustrasjonsfoto

Undersøkelser viser at gratis internett er en av de viktigste faktorene for valg av hotell. Som et ledd i Nordic Choice Hotels strategiske IT-satsning har selskapet inngått en avtale med Telenor, som sikrer gjestenett med hastigheter opp til 1 gigabit på de norske hotellene.

Vil ha raskt nett

– For mange gjester er et dårlig nett like irriterende som en hard seng å sove i. Hos oss skal en hver gjest kunne koble seg på nett medbåde mobil, data og lesebrett uten at det går på bekostning av kvalitet. Nordic Choices tilpasser seg fremtidens databruk, og investeringen vi nå gjør sikrer oss et gjestenett på høyde med de beste i Europa, sier Lars Evensen i Nordic Choice.

Høyhastighet

Med den nye avtalen legger Nordic Choices til rette for innovasjon rundt nye spennende tjenester. Den høye hastigheten vil bli benyttet til hotelldrift samt trådløssone for hotell- og konferansegjester.

Telenor har også intensjon om å bygge 4G-dekning på de største Nordic Choice-hotellene i løpet av kontraktsperioden, for å imøtekomme gjestenes økende bruk av mobildata.

Være med videre

– Nordic Choice er en inspirerende samarbeidspartner, og vi er veldig glade for å bli foretrukket i hard konkurranse med de største nordiske IT-driftsselskapene i markedet. Vi utfordrer hverandre på innovative løsninger, og vi ser frem til å være med videre i utviklingen av hotellkonsernets kommunikasjonsløsninger, sier Bjørn Ivar Moen, leder for bedriftsmarkedet i Telenor.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS