Bjarte Gjerde frokostsal Rica Nidelven

Rica Nidelven Hotel «Årets Rica-bedrift 2012»

Rica Nidelven Hotel i Trondheim ble denne uka kåret til «Årets Rica-bedrift 2012». Det er andre året på rad og fjerde gang totalt i løpet av ni driftsår at hotellet ved Nidelva vinner prisen. Kåringen fant sted på Rica Hotels Management-møte på Gardermoen denne uka.

Publisert

Rica Nidelven med Bjarte Gjerde i spissen er kåret til "Årets Rica-bedrift" for fjerde gang i løpet av ni driftsår. (Foto: Morten Holt)

Juryens begrunnelse er basert på følgende kriterier:

1) Økonomisk resultat 2012

2) Økonomisk resultat over tid.

3) Utvikling og status på markedsposisjon

4) Utvikling og status gjestetilfredshetsindeks DGV, som måles kontinuerlig.

5) Andre relevante prestasjoner.

Resepsjonsområdet på Rica Nidelven. (Foto: Morten Holt)

Utvikling og status på markedsposisjon

Rica Nidelven. (Foto: Morten Holt)

Rica Nidelven har vært klar markedsleder på rombelegg og RevPar (omsetning per tilgjengelig rom) i Trondheim siden 2004 og så også gjennom hele 2012.

Hotellet har opparbeidet seg en meget sterk posisjon i trønderhovedstaden, og har en gjennomsnittlig beleggsprosent på 74,8 prosent siden åpningen for ni år siden.

Utvikling og status gjestetilfredshetsindeks DGV

Hotellet arbeider svært systematisk med personalutvikling og kompetanseheving på alle områder og har kjedens mest fornøyde gjester. Dette dokumenteres av Rica`s DGV-indeks, som måler gjestetilfredshet kontinuerlig, hver dag, hele året.

Andre relevante prestasjoner

Frokosten på Rica Nidelven har uslåelig i årevis. (Foto: Morten Holt)

Rica Nidelven vant prisen for «Norges Beste Frokost» for sjuende året på rad! Hotellet ble kåret til «Årets Bedrift 2012» i Trondheim-regionen, i konkurranse med alle bedrifter i alle næringer. Kriteriene er økonomisk resultat/markedsposisjon, innovasjon, kundetilfredshet og arbeidsmiljø/ sykefravær.

Rica Nidelven konkurrerer med sin søsterbedrift Rica Bakklandet om å toppe Tripadvisor i Trondheim gjennom hele året. Hotellets kokkelærlinger ble norgesmestere, og representerte Norge i Nordisk Mesterskap, der de vant sølvmedalje. Servitørlærlingene ble nummer fire i NM. Vi var representert med 5 kokker i NM i kokkekunst. Espen Teigseth ble nummer tre i NM i Servitørfag.

Rica Nidelven Hotel ble i april 2013 kåret til Norges beste hotel av Nettavisen Reise, foran Radisson Blu Oslo Plaza Hotel og Farris Bad Hotel.

Powered by Labrador CMS