Scandic Visby1

Scandic til Gotland

Gotlands største hotell, Visby HamnHotell, blir fra 14. juni Scandics første hotell på den populære ferieøya. Hotellet bytter også navn til Scandic Visby. I mai 2013 avsluttes en omfattende bygge- og renoveringsprosess som innebærer at hotellet nå tilby totalt 509 sengeplasser.

Publisert

Visby HamnHotell blir Scandic Visby.

– Vi er svært glad for at vi endelig kan tilby et Scandic-hotell i vakre Visby. Vi har lenge hatt lyst til å etablere oss i byen, og nå har vi funnet det perfekte hotellet for både turister, bedriftskunder og konferansegjester. Hotellet har en flott beliggenhet i nærheten av fergeterminalen, og det tar bare noen minutter å spasere til den historiske og vakre bykjernen. Det gjør det enkelt å nyte av alt det Visby har å by på av kultur og fornøyelser, sier konsernsjef Anders Ehrling i Scandic.

Populær ferieøy

Gotland har lenge vært et populært reisemål – også for nordmenn, og nye Scandic Visby er etter en omfattende utbygging og renovering snart klar til å ta i mot sommerens gjester med sine 214 rom.

De fleste har havutsikt og uteplass, og på hotellområdet finnes det også konferanseanlegg, to restauranter, svømmebasseng, utespa og treningsstudio.

Populær møteplass

I mai 2013 avsluttes den omfattende bygge- og renoveringsprosessen av det populære hotellet som da kan tilby totalt 509 sengeplasser. Mange av rommene er familierom, og det er også 27 handikaprom på nye Scandic Visby.

«Scandic har tidligere ikke vært representert på Gotland. Øya er en feriedrøm for mange skandinaver, og trekker til seg et stort antall turister. Dessuten er Gotland og Visby en populær møteplass for både næringslivet og politiske myndigheter. Scandic er derfor svært tilfreds med å ha inngått en franchiseavtale med GotlandResor, og den 14. juni bytter det tradisjonsrike hotellet navn og blir et Scandic-hotell», heter det i en pressemelding fra Scandic.

Kjent varemerke

GotlandsResor valgte Scandic som samarbeidspartner etter en grundig vurdering av de ulike hotellkjedene på markedet. Scandic ble valgt blant annet basert på selskapet sin satsing på bærekraftig hotelldrift og det sterke varemerket. Det er GotlandsResor som fortsatt eier hotellet og som tar seg av driften.

– Vi valgte Scandic fordi selskapet står for det vi er opptatt av og det vi ønsker å være. Vi er fornøyd med å bli en del av et så kjent varemerke og er overbevist om at dette kommer til å gi flere gjester både til Gotland og hotellet, sier administrerende direktør Carina Hammander i GotlandsResor.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS