JensEideSpesialitet

Sørlandet får sin Spesialitet-slakter

Med Spesialitet-merket godt synlig på produktene sine skal sørlandslakteren Jens Eide erobre Østlandet. Slakter Jens Eide går heller tom for en vare enn å gå på kompromiss med kvaliteten. Derfor er produktene til Jens Eide godt kjent langt utenfor Agderfylkene.

Publisert

Fra venstre Hans Eide (daglig leder butikk), Marit Jerven (markedsdirektør, KSL Matmerk) Kristoffer Eide (pølsemaker) Ruth Eide (gründer) Jens Øystein Eide (daglig leder) .

Likevel er det kun heldige sørlendinger som inntil i år har kunnet nyte godt av pølsene og de andre kjøttproduktene fra den kvalitetsbeviste slakteren. Med Spesialitet-merket på plass skal imidlertid Østlandet erobres.

- Vi er en kvalitetsbedrift som alltid har satt kvalitet i høysete. Spesialitet-merket forsterker det vi står for, sa Jens Eide i forbindelse med overrekkelsen av Spesialitet-diplomene på Strand Hotel Fevik.

Jens Eide fikk tildelt diplom for følgende produkter:

- Økologisk lammepølse

- Chillipølse

- Elgbratwürst

- Flatskinke (Benfri, både røykt og urøykt)

- Pinnekjøtt

- Viltpaté/Hjortpaté.

Etablert i 1946

Jens Eide AS ble etablert 1.juli 1946. Bedriften er en tradisjonsrik håndverksbedrift hvis motto lyder fra bås til bord daglig leder, Jens Øysten Eide, er svært nøye med råvaren som kommer inn. Hvis han ikke får inn den kvaliteten han trenger fra lokale bønder eller lokale jaktlag så går han heller tom for bestemte produkter.

Flere av de Spesialitet-godkjente produktene skal i løpet av 2011 bli tilgjengelig også for kvalitetsbeviste forbrukere på Østlandet.

Til Østlandet

Vi har ikke alle avtaler med kjeder og utsalgssteder helt på plass, men jeg er sikker på at våre produkter er å få kjøpt i visse utvalgte butikker på Østlandsområdet i løpet av 2011.

Sørlandet har med Jens Eide fått sin første Spesialitet-godkjente produsent.

- Vi er veldig glade og stolte for at Jens Eide blir den første produsenten som kan pryde sine produkter med Spesialitet-merket. Drivkraften i familiebedriften har siden oppstarten vært kvalitet og det omdømmet bedriften har opparbeidet på Sørlandet er imponerende, sier markedsdirektør Marit Jerven i KSL Matmerk.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS