Hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit og Tom Staahle, Ordfører i Ullensaker kommune klipper snoren under åpningen i dag, 15. mars (Foto: Jonas Berglund)

Nye Quality Airport Hotel har åpnet

Etter ett år med utbygging og totalrenovering, åpnet hotellkjeden Quality Hotel sitt nye flaggskip, Quality Airport Hotel Gardermoen.

Publisert
Quality Hotels flaggskip Quality Airport Hotel Gardermoen gjenåpnet i dag dørene etter massiv utbygging. (Foto: Jonas Berglund)

Hotellet har oppgradert og utvidet en rekke fasiliteter, og fått splitter ny nordisk drakt.

Den nye restauranten på Quality Airport Hotel Gardermoen. (Foto: Jonas Berglund)

Totalrenovering

I februar 2017 satte Nordic Choice Hotels, sammen med gårdeier KLP Eiendom, i gang en ny, omfattende utbygging og totalrenovering av Quality Airport Hotel Gardermoen.

Nye Quality Hotel Gardermoen. (Foto: Jonas Berglund)

– Etter denne utbyggingen har hotellet blitt et flaggskip for en av Nordens største kjeder, Quality Hotel. Det er vi utrolig stolte av! Med alle fasiliteter på et plan kan vi tilby en helt rå logistikk og levere et utrolig effektivt kvalitetsprodukt til våre gjester. I renoveringen har vi latt oss inspirere av beliggenheten vår med norsk natur rett utenfor døren - og resten av verden kun få minutter unna, sier hotelldirektør for Quality Airport Hotel Gardermoen, Anne Margrethe Tveit, i en pressemelding.

Første konferansehotellet på Gardermoen

Glade ansatte etter reåpningen av Quality Airport Hotel Gardermoen. (Foto: Jonas Berglund)

Quality Airport Hotel Gardermoen var det første konferansehotellet som ble bygd i Gardermoen-området i 1986, og har vært gjennom ytterligere tre utvidelser siden den gang. Hotellet er nå totalrenovert, og bygd ut med nye 7000 kvadratmeter.

Saken fortsetter under bildet

Fra buffeen på hotellet. (Foto: Jonas Berglund)

Dette inkluderer topp moderne konferansefasiliteter med store utstillingsarealer og en kongress-sal på 700 kvadratmeter.

Anne- Margrethe Tveit er hotelldirektør for Quality Airport Hotel Gardermoen. (Foto: Jonas Berglund)

«Inspirasjonen til hotellet er hentet fra naturen og det nordiske, hvor rolige mørke flater brytes opp med detaljer i naturlig tre og grønne soner. Samtidig har man passet på å innlemme elementer som trekker mot det internasjonale når man har innredet de 455 rommene, samt hotellets restaurant og bar, Brasserie X og «GranBar» med shuffleboard», heter det i pressemeldingen.

300 millioner kroner

Kommunal landspensjonskasse (KLP), gjennom datterselskapet KLP Eiendom, er eier av eiendommen, og har investert over 300 millioner kroner til totalrenovering og utvidelsen av hotellet.

– Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Hotellet fremstår i helt ny drakt, alle funksjoner og fasiliteter er oppgradert og utvidet. Hotellet har dermed blitt et meget funksjonelt og topp moderne konferansehotell hvor vi er sikre på at vår samarbeidspartner Quality Hotel vil kunne begeistre gjestene fremover, sier direktør for hotellforvaltning i KLP Eiendom, Christopher Raanaas.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Quality Airport Hotel Gardermoen

Lokalisering: Like ved E6 på Gardermoen.

Reåpningsdato: 15. mars 2018

Antall rom: 455.

Parkering: 300 plasser.

Restaurant og barer: A la carte-restaurant med Brasserie X (Quality Hotel-kjedens signatur-konsept) GranBar (bar) med shuffleboard.

Konferansefasiliteter: 25 fleksible møterom/500 kvadratmeter utstillingsområde/700 kvadratmeter kongress-sal.

Andre fasiliteter: Treningsstudio.

Arkitekt: Scenario

Powered by Labrador CMS