Nyrenoverte Quality Hotel Entry ved Kolbotn har fått ny eier. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Nyrenoverte Quality Hotel Entry ved Kolbotn har fått ny eier. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Quality Hotel Entry har fått ny eier

Strawberry Properties har solgt eiendommen Quality Hotel Entry på Mastemyr i Oppegård kommune til det svenske hotelleiendomsselskapet Midstar. Hotellkjeden Quality Hotels, som er del av hotellselskapet Nordic Choice Hotels, fortsetter driften av hotellet.

Publisert

«Quality Hotel Entry ligger ved Kolbotn, midt mellom Tusenfryd og Oslo sentrum. Beliggenheten på grensen til Oslo gjør Quality Hotel Entry til et naturlig møtepunkt mellom Oslo og Østfold, for alt fra små til store konferanser og eventer», heter det i en pressemelding.

– I 2015 ble Strawberry Properties og drift enige om å bringe anlegget tilbake til sin storhetstid, og vi investerte 25 millioner i renovering av samtlige 155 bad og alle fellesområder. Det arbeidet er nå ferdigstilt, og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi er overbevist om at Midstar er rett aktør til å forvalte eiendommen videre, sier CEO i Strawberry Properties, Marcus Carlsson.

Renovasjonen av hotellet ble ferdigstilt i februar 2017.

Blant de første Quality-hotellene

– Vi er glade for å fortsette vårt gode samarbeid med Nordic Choice Hotels, og ser frem til å videreutvikle det nyrenoverte hotellet i et spennende marked. Oppegård kommune er i rivende utvikling og Oslo som helhet har hatt en sterk vekst de siste årene. Hotellet har etter renoveringen store muligheter for å tilby gjestene noe helt nytt, sier Ola Stendebakken i Midstar.

Hotellet, som tidligere er kjent som Quality Hotel Mastemyr, var et av de aller første hotellene i Quality-kjeden og åpnet sine dører i 1991. Hotellet fungerte samtidig som hovedkontor for tidligere Choice Hotels Scandinavia AS frem til 1996.

Gleder seg over nye eiere

– Vi gleder oss over nye eiere. Quality Hotel Entry er et fantastisk hotellprodukt og det perfekte utgangspunktet for både forretninger, fornøyelser og spa, med The Well og Tusenfryd like i nærheten. De landlige omgivelsene med stor hage, flotte tur- og sykkelstier, samt kort vei til Hvervenbukta, gjør hotellet til et naturlig valg for barnefamilier, spesielt i sommerhalvåret og et ideelt samlingspunkt for konferanser, sier hotelldirektør for Quality Hotel Entry. Kyrre Skoge.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS