Illustrasjonsfoto: Martini

Lanserer alkoholfri Martini

Martini lanserer nå Martini Non-Alcoholic Aperitivo – et alkoholfritt drikkealternativ som finnes i to ulike smaker: Vibrante og Florale.

Illustrasjonsfoto: Martini

Martini Floreale vil være tilgjengelig i fire av Vinmonopolets basisutvalg, til sammen 180 butikker, fra 5. mars. I tillegg vil Martini Non-Alcoholic finnes ved utvalgte horecabedrifter i Oslo, Bergen og Stavanger.

Italiensk stil

«Med lanseringen av Martini Non-Alcoholic Aperitivo, kan alkoholfritt også bety autentisk aperitivo. En økende interesse og bevissthet rundt helse og velvære tar forbrukere i økende grad mer balanserte valg når det gjelder drikkevarer. Med Martini Non-Alcoholic Aperitivo har Martini tatt i bruk 150 års ekspertise innen vin og urter for å skape en alkoholfri drink. Laget med de samme kvalitetsvinene som brukes til den ledende Aperitivo-merkevarens klassiske vermut, tas alkoholen forsiktig ut, og drinken tilføres et utvalg av bærekraftige råvarer. Resultatet er en alkoholfri aperitivo i italiensk stil, med 100 % naturlige smaker», heter det i en pressemelding.

To ulike smaker

Foto: Martini

Aperitivoen finnes i to ulike smaker:

Martini Non-Alcoholic Vibrante, en blanding av naturlige botaniske ingredienser, balansert med italiensk Bergamot for å skape en fruktig aperitivo som er «typisk» Martini.

Martini Non-Alcoholic Floreale henter inspirasjon fra den delikate søtheten til romersk kamille, flettet med botaniske planter, for å skape en unik opplevelse av blomster.

– Tidene endrer seg, og forbrukerne vil ikke føle at de går glipp av noe ved å velge en alkoholfri drink, sier global visepresident for Martini, Nick Stringer, og fortsetter:

– Med lanseringen av Martini Non-Alcoholic Aperitivo er vi nå i stand til å tilby et større utvalg til bevisste forbrukere som ønsker å nyte god drikke. Ikke bare er det et alternativ til alkohol, det er også en sjanse til å oppleve den deilige smaken av Martini på nyåret.

Serveringsforslag

Martini Floreale Spritz er en enkel drink som kombinerer 75 ml Floreale med 25 ml eplejuice og litt soda på toppen, over en generøs mengde is. Pynt gjerne med en sitronskive.

Du kan også gjøre Martini Non-Alcoholic & Tonic, som kombinerer 75 ml Vibrante eller Floreale, med 75 ml tonic over en sjenerøs mengde is i et ballonglass og en appelsinskive på kanten.

I tillegg kan Martinis bartendere anbefale en enkel servering med 75 ml Martini Non-Alcoholic over is, slik at man kan sette pris på dybden og kompleksiteten i hver slurk av den italienske aperitiffen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS