Hai Hang. (Foto: Even Rise)

Kjøp øl med mobilen

Nå kan du kjøpe øl og annet drikke med mobilen. Restauratøren Hai Hang på Hedmarken har nemlig utviklet en app slik at du unngår å stå i kø ved bardisken!

Publisert
Hai Hang har i samarbeid med Hedmark Sparebank1 utviklet en app som gjør det mlig å betale drikkevarer med mobiltelefonen. (Foto: Even Rise)

Nå blir det slutt på bruk av bonger i baren på kulturhuset i forbindelse med konserter og forestillinger. Last ned en app på mobilen, så kan du handle drikke i baren uten å stå i kø, melder Hamar Arbeiderblad på nett.

Den nye teknologien, som Hang har utviklet i samarbeid med Sparebanken Hedmark1, tas i bruk for første gang under en Karpe Diem-konsert i Hamar fredag denne uka.

Hai Hang. (Foto: Even Rise)

Alt blir enklere

– Bongene var et forsøk på å unngå kø i baren, men du måtte stå i kø for å kjøpe bongene, så da var vi like langt. Nå tar vi i bruk mobilbetaling for å gjøre ting enklere for kundene, sier restauranteier Hai Hang til H-a.no.

Løsningen er blitt til i samarbeid med Hedmark Sparebank1.

Hai Hang selger øl via en ny app. (Foto: Even Rise.)

Du må laste ned appen til Hedmark Sparebank1, som heter mCash (norsk tjeneste for mobilbetaling, som lastes ned som en app til iPhone eller Android), og så finner du Cafe Valuta Kulturhuset der inne, og bestiller det du vil ha av drikkevarer fra menyen, for eksempel en øl og en vin, og trykk «bestill». Så viser du bare fram kvitteringen på mobilen din til bartenderen, forklarer Hang til HA.

Når du registrerer deg som bruker, tilknytter du et bankkort, som vil bli belastet når du får utlevert drikkevarene, melder avisen.

Les også: Hai vokser i innlandet (publisert februar 2015)

Utvider til spisestedene

Men Hai Hang, som driver flere steder i Hamar og Brumunddal, har planer om å utvide tjenesten.

– Konserter i kulturhuset er først, men neste steg er mobilbetaling ved Hai2Go på CC Stadion. Da slipper kundene å ringe inn for å bestille mat. De kan bestille det de vil ha med appen, og si hvilket tidspunkt de vil hente maten, og da står den klar og venter. I neste omgang skal ordningen utvides fra takeaway-mat til de ordinære spisestedene sier Hang til HA.

Du kan lese hele saken på H-a.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS