Fra et av rommene på Scandic Torget Bergen. (Foto: Scandic Hotels)
Fra et av rommene på Scandic Torget Bergen. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic Strand er blitt til Scandic Torget Bergen

I dag, fredag 12. april, blir Scandic Strand til Scandic Torget Bergen. Navneendringen markerer også at hotellet har gjennomgått en storstilt renovering. Hotellet gjenåpnes 3. juni.

Publisert

Scandic Torget Bergen kan skilte med 75 nye rom og et helt nytt restaurantkonsept når hotellet gjenåpner i juni i år.

– Vi bobler over av stolthet over det nye hotellet. Nå som hotellet gjenoppstår i ny drakt, synes vi det var på sin plass med et nytt navn som reflekterer den fantastiske beliggenheten og det nye konseptet, sier hotelldirektør på Scandic Torget Bergen, Lene Mjeldheim, i en pressemelding.

Det nye navnet gjenspeiler hotellets beliggenhet midt på Fisketorget i Bergen. Etter en omfattende oppussing, som har pågått siden september i fjor, tilbyr hotellet totalt 173 nyoppussede rom, hvorav 75 rom er helt nye. Hotellet får også en ny og større restaurant og oppgradert innredning når det gjenåpnes i juni.

«Nokke for seg sjøl»

«Med et tøft og annerledes interiør vil hotellet få et maritimt preg med innslag av skinn, fliser, tau og sterke farger. Rommene blir behagelig innredet med tøffe detaljer, som blant annet skap som ser ut som Amerika-kofferter, plassbygde TV-benker og kvalitetsmøbler», heter det i en pressemelding.

Nytt restaurantkonsept på Scandic Torget Bergen (tidligere Scandic Strand). (Foto: Scandic Hotels)
Nytt restaurantkonsept på Scandic Torget Bergen (tidligere Scandic Strand). (Foto: Scandic Hotels)

– Scandic Torget Bergen skal både være tradisjonsrikt, sjarmerende, varmt, og som vi sier i Bergen; «nokke for seg sjøl». Selv om interiøret er moderne, vil vi gjenskape den lune følelsen av Bergen. Fra mange av våre rom får man utsikt over Fløien, Bryggen, Torget og Vågen, og inne på hotellet vil man kjenne igjen farger og materialer fra miljøet i Bergen-by, sier Mjeldheim.

Introduserer nytt restaurantkonsept

I tillegg til å servere Scandic sin prisbelønte frokost hver morgen, vil Scandic Torget Bergen tilby et helt nytt restaurant- og barkonsept. Restauranten vil være dobbelt så stor som før, og vil fra høsten av tilby à la carte-meny fire kvelder i uken. I tillegg har restauranten et nytt chambre séparée med plass til 30 personer. Den nye restauranten får også en egen lounge-avdeling med en ny bar.

Hotelldirektør Lene Mjeldheim har store ambisjoner for det nyoppussede hotellet, og ser frem til å ønske både gjester og lokalbefolkningen velkommen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS