Fornebuporten1
Fornebuporten1

The Local og Fornebuporten åpner i helga

The Local, et restauranthus med tre forskjellige konsepter, og Fornebuporten, åpner i morgen, lørdag 22. august, med en storslått fest for alle som ønsker å delta.

Publisert

Fornebuporten og The Local inviterer til storslått åpningsfest i morgen, lørdag 22. august.

The Local og Fornebuporten går sammen for å lage en åpningsfest Fornebu aldri vil glemme. Med åpning fra Kampen Janitsjar, et spektakulært flyshow, og Heine Totland pluss Arne Hjeltnes som konferansierer, begynner det som skal bli en dag full av matglede, musikk og morsomme aktiviteter for hele familien.

– Vi vil sette sammen en fest som viser hva The Local og Fornebuporten har å tilby. Det skal bli en dag fylt med glede, mat, musikk og moro for hele familien. Vi gleder oss, og håper at mange vil ta turen og feire med oss, forteller Lovisa Hegborn, Hospitality Manager for Fornebuporten og Bernt Gunnar Berntsen, Business Manager for The Local i en pressemelding.

The Local

The Local består av The Local oven, The Local Kitchen og The Local Bar.

The Local består av The Local oven, The Local Kitchen og The Local Bar. Konseptet har et fokus på å være et avslappende tilbud for alle som er glade i mat og drikke. The Local Oven er bakeri og pizzeria, The Local Kitchen er restaurantdelen som spesialiserer seg på global smak med lokal tilnærming.

I The Local Bar er det fokus på øl brygget for deres gjester, drinker med naturlige ingredienser og et eget gaming room. I tillegg har The Local et lite marked hvor gjester blant annet kan kjøpe råvarer som restauranten bruker, heter det i en pressemelding.

Du kan lese mer på Thelocalfornebu.no

Fornebuporten

Fornebuporten er et prosjekt som jobber for å gjøre Fornebuområdet til et attraktivt sted å bo og jobbe på med tilgang til underholdning, treningstilbud, boliger og kort vei til sentrum. Filosofi går ut på at området skal være et sted for alle. I Fornebuportens første etasje ligger restauranthuset The Local med sine tre unike konsepter – Kitchen, Oven og Bar. Det er råvarer med en historie og alt er lov så lenge det gir en unik matopplevelse. The Local ønsker å være et sosialt midtpunkt med unike matopplevelser på Fornebu.

– Det skal ikke være høy terskel for å ta med seg familien eller venner for og kose seg hos oss, sier Berntsen.

Prosjektet har som visjon å gjøre Fornebu til et sted hvor både de som bor og de som jobber der føler seg hjemme og har gode fasiliteter rett rundt hjørnet.

Aker-selskap

Fornebuporten er et heleid Aker-selskap som utvikler nærings- og boligområder. Det første byggetrinnet stod klart i juni 2015 og de første leietakerne, Kværner, Eureka og HENT flyttet inn i sommer. Øvrige leietakere, Aker BioMarine, Ocenyield, Aker ASA, Akastor, NorgesGruppen, Studio Alf og Moloklinikken flytter inn i høst. Fornebuporten tilbyr et unikt helhetskonsept for sine leietakere med treningssenter, gode fasiliteter for matservering, møte og konferanse, og et stort serviceapparat for leietakerne.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS