Illustrasjonsfoto: Hotellet

Rekordsommer på barnas hotell i Østfold

Barnefamilier farter til Quality Hotel Sarpsborg som aldri før. Juli måned i år slår alle tidligere rekorder.

Publisert

– Barnefamilier står for en stor del av økningen, sier administrerende direktør på på Quality Hotel Sarpsborg, Richard Paulsen.

Quality Hotel Sarpsborg er det største hotellet i Østfold og det eneste hotellet i Norge med ett så stort badeland og aktivitetssenter. Hotellet har 260 rom med 720 senger.

Administrerende direktør på Quality Hotel Sarpsborg melder om rekordbesøk denne sommeren. (Foto: Arkiv)

Over 15 500 gjester i juli

– I fjor sommer var det også historisk rekord, men denne sommeren gir hotellet nok en ny omsetningsrekord. Hotellet øker omsetningen med nesten 20 prosent fra i fjor noe som er ekstremt bra i ett allerede tøft marked. Over 15 500 gjester har bodd hos oss i juli mot litt over 13 000 året før, melder Paulsen videre.

– Det er flest nordmenn som finner veien til «barnas hotell» i Sarpsborg, men vi ser også en hyggelig økning i svenskebarnefamilier. Det vi ser er at det er mange av de samme barnefamiliene som kommer igjen og igjen. For mange har det blitt en vane å velge en aktiv barneferie, med bading, lek og moro, melder Paulsen i pressemeldingen.

Flere årsaker

Han mener rekordtallene har flere forklaringer:

– Vi har valgt å profilere oss som «Norges morsomste hotell» nasjonalt. Vi er godt tilrettelagt for barnefamilier og kjører egne barnas hotell-program som blir meget godt mottatt av våre gjester. Hotellet har svært mange aktiviteter innendørs. Samtidig har været spilt en stor rolle. Når vi får en del dårligvær som i år er det hyggeligere med aktiviteter innendørs enn ute. Flere Nordmenn har også valgt å legge ferien sin i eget land, skriver Paulsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS