Daniel Stenbäck.

Tilbake i Nordic Choice Hotels

Etter en periode som hotelldirektør på Gothia Towers i Göteborg, er nå Daniel Stenbäck (48) tilbake i hotellkonsernet Nordic Choice Hotels.

Publisert

1. september tiltrer han stillingen som direktør i den nyopprettede stillingen som «Senior Vice President Business Development» i hotellkonsernet Nordic Choice Hotels.

Stenbäck har lang erfaring fra hotell- og møtebransjen. Før han tiltrådde som administrerende direktør for Gothia Towers i 2013, var han kjededirektør for hotellgruppen Nordic Hotels & Resort og hotelldirektør for Clarion Hotels Post i Gøteborg. Han var også konsernsjef for First Hotels i perioden 2003 til 2005.

Godt å komme hjem

– Det kjennes godt å vende «hjem» igjen. Jeg har hatt tre fantastiske år hos Gothia Towers, men da jeg først ble spurt, kunne jeg ikke si nei til en så spennende rolle. Nordic Choice Hotels er et fantastisk selskap i vekst, med tydelige verdier og en engasjert eier, noe som passer meg som hånd i hanske, Daniel Stenbäck, påtroppende direktør for «Business Development i Nordic Choice Hotels».

En nøkkelspiller

– Stenbäck har hatt en lang og imponerende karriere i hotellbransjen, i tillegg til åtte års erfaring fra Nordic Choice-systemet. Som kjededirektør spilte han en viktig rolle i transformasjonen av Nordic Hotels & Resort, og som hotelldirektør ledet han pre-opening fasen og første året av suksessen Clarion Hotel Post. Nordic Choice Hotels er nå inne i den mest offensive perioden i vår historie. Daniel har god kjennskap til konsernet og vil bli en viktig nøkkelspiller i vekstplanene og utviklingen av Nordic Choice Hotels. Vi gleder oss over å få han tilbake, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

I konsernledelsen

I den nyopprettede stillingen «Senior Vice President Business Development» får Daniel Stenbäck ansvaret for hotellkonsernets strategiske vekst.

I hovedsak innebærer rollen å finne og fremforhandle nye leiekontrakter for hoteller, samt forvaltning av eksisterende leieavtaler. Stenbäck vil også ha ansvaret for å finne nye franchise- og medlemshoteller.

Direktør for «Business Development» er del av konsernledelsen.

Daniel Stenbäck tiltrer i stillingen 1.september 2016.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS