Nominert for banebrytende hotell-teknologi

Det norske firmaet Getshop har blitt nominert til prisen «Automation Award» på Hotel Tech Live 2018 i London i september.

Publisert

– Vi ble kontaktet i april av Hotel Tech Live da de hadde funnet ut av hva vi holdt på med med tanke på automatisering av hoteller. De mener det vi holder på med er såpass innovativt og nyskapende at de ville nominere oss i kategorien «The Automation Award», hvor vi skal konkurrere med tre andre firmaer, melder Øyvind Iversen hos Getshop.

Les også: Getshop gjør hotellene resepsjonsfrie

Konseptet. (Illustrasjon: Getshop)

Banebrytende teknologi

Hotel Tech Live regnes som “Europe's leading event for innovation innovation in the hospitality sector", skriver Iversen.

– De ønsket oss som trekkplaster til eventet. Det skal være en live-presentasjon av konseptet, hvor dommerne vil være noen av de største navnene innenfor hospitality i verden. Vi hadde en internasjonal lansering tidligere i år, og verden har for alvor begynt å få opp øynene for det vi holder på med. Vi er beæret over å få denne nominasjonen som et bevis på at teknologien vi holder på med er banebrytende på den internasjonale arenaen, melder Iversen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS