Svolvær sett fra Thon Hotel Lofoten. (Foto: Morten Holt)

Thon Hotels erobrer Svolvær

Thon Hotel Lofoten har over år vært det ledende hotellet i Svolvær og i Lofoten. Nå skal Thon Hotels bygge enda et hotell i lofothovedstaden.

Publisert
Det er i dette området utenfor Thon Hotel Lofoten at det nye hotellet skal bygges. (Foto: VisitNorway)

På tomten til det gamle kjølelageret på kaia i Svolvær skal Thon Hotels bygge et nytt hotell med om lag 200 hotellrom og konferansefasiliteter.

– Det blir en flott havnepromenade rundt det nye hotellet, og vi gleder oss til å vise frem det nye bygget, som vil ligge i kort gåavstand fra Thon Hotel Lofoten. Mange turister og tilreisende finner i dag veien til Lofoten. Med en samlet kapasitet på cirka 400 rom vil hotellene også bli svært attraktive for konferanse- og kongresskunder fra inn- og utland, noe som også er svært viktig for utvikling av vintersesongen i Lofoten, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen i en pressemelding.

Hurtigruten på vei inn mot kaia i Svolvær, der det nye Thon-hotellet skal bygges. (Foto: Morten Holt)

Åpner nytt salgskontor

I forbindelse med kapasitetsøkningen i Lofoten, øker Thon Hotels også satsningen på salg i nord. Det nye hotellet vil derfor inneholde et nytt salgskontor med fire nye selgere, som skal spesialisere seg på opplevelses- og arrangementssalg til alle Thon-hotellene i Nord-Norge.

– Lofoten er kanskje Norges fremste på kombinasjonen overnatting og naturbaserte opplevelser, så det er helt naturlig at denne satsningen legges til vårt nye hotell i Lofoten, sier Morten Thorvaldsen.

– Lofoten er en viktig destinasjon for Thon Hotels, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen. (Foto: Thon Hotels)

Les også: Thon Hotel Storo åpner 5. september 2018

– En viktig destinasjon for Thon Hotels

– Lofoten er en viktig destinasjon for Thon Hotels, og det nye hotellet vil gjøre det mulig for flere gjester å oppleve Nord-Norge, nordlyset og naturen i øyriket. Hotellet vil skape nye arbeidsplasser og styrke samarbeidet med lokale aktører, så dette synes vi er et veldig spennende prosjekt, sier Thorvaldsen.

Thon Hotel Lofoten fra 2009

Fra før har kjeden Thon Hotel Lofoten i Svolvær som åpnet i 2009.

Thon Hotel Lofoten er direkte tilknyttet Lofoten Kulturhus i Svolvær. Hotellet har med priser som «Twinings Best Breakfast», «Nordnorsk markedsføringspris», «Årets Matgledebedrift» og «Årets eventarena» markert seg som ett av landets beste hoteller.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS