Radisson Blu støtter «Prosjekt Pupp» og «Aftenpuppen»

– Lørdag 25. august skal livet feires på Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger», sier Silje Opofte, gründer og leder av «Prosjekt Pupp» og «Aftenpuppen».

Publisert

Opofte var 25 år og småbarnsmor da hun fikk vite at hun hadde en genfeil som gjorde at hun mest sannsynlig kom til å få bryst- eller eggstokkreft i fremtiden. Hun valgte å snu situasjonen til noe positivt og startet «Prosjekt Pupp».

I dag, flere år senere, har veldedighetseventet «Aftenpuppen» blitt så stort at hele Atlantic Hall hos Radisson Blu Atlantic Hotel fylles av gjester som skal feire livet og delta i auksjon til inntekt for Kreftomsorg Rogaland.

– Det er en unik organisasjon med et tilbud for kreftrammede, pårørende og etterlatte i Rogaland, forteller Opofte.

Bygd opp av ildsjeler

Aftenpuppen er bygd opp av ildsjeler, frivillige og mennesker som ønsker å gjøre noe der de kan. Aftenpuppen ble arrangert for første gang i 2012 og fra 2014 har det blitt holdt hos Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger. Arrangementet har nå blitt så populært at alt av billetter ble utsolgt for mer enn et halvt år siden. Nær 400 gjester kommer til å delta på arrangementet sammen med blant andre helseministeren, som også i år åpner festen.

Konferansier er komiker Hans Morten Hansen, som i likhet med alle de andre artistene stiller opp gratis for den viktige saken.

Med Prosjekt Pupp vil vi hjelpe andre i samme situasjon og de som absolutt ikke har vært like heldige. Sammen kan vi samle inn penger som gjør en viktig forskjell for kreftrammede familier i Rogaland, forteller Opofte, og legger til:

Jens Brandin er hotelldirektør på Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger. (Foto: Radisson Hotel Group)
Jens Brandin er hotelldirektør på Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger. (Foto: Radisson Hotel Group)

– I salen vil blant annet mine foreldre og mine søsken sitte. Prosjekt Pupp har nok blitt et viktig symbol for vår familie. Et symbol på at noe så dystert som et kreftgen kan ende opp som en fantastisk fest.

Fest i byens storstue

Veldedighetsarrangementet Aftenpuppen arrangeres hos Radisson Blu Atlantic Hotel lørdag 25. august og alle inntekter går til Kreftomsorg Rogaland.

Hotellet hadde nyåpning i fjor, etter over ett år med totalrenovering. Hotellet har nå fått en helt ny resepsjon og alle de nydesignede hotellrommene, inkludert en spektakulær duplex suite i øverste etasje, de 15 møterommene med en totalkapasitet på mer enn 2000 gjester og fellesområdene er nyoppusset. Hotellet huser også den populære internasjonale restauranten FireLake.

– Dette er et viktig prosjekt og vi er stolte over at de velger byens storstue som møtested for dette viktige arrangementet, sier hotelldirektør ved Radisson Blu Atlantic Hotel, Jens Brandin.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS