Frida Netland Berge (til venstre) har valgt å trekke seg fra den første utgaven av «Årets unge kokk». (Foto: Morten Holt)

Trakk seg fra «Årets unge kokk»

Frida Netland Berge har valgt å trekke seg fra «Årets unge kokk 2019».

Publisert
Frida Netland Berge. (Foto: NKL)

Dette er meldingen fra «Stiftelsen Årets kokk» (tidligere Stiftelsen Bocuse d’Or Norge): «Frida Netland Berge har trukket sitt kandidatur til «Årets unge kokk 2019». Hun opplever å ikke ha nok tid til å trene og forberede seg skikkelig til denne krevende konkurransen, og ønsker derfor å ikke delta i årets utgave».

Vet hva som kreves

– Frida Netland Berge er en svært dyktig ung kokk, som tross sin unge alder allerede har en sterk konkurranse-CV, noe som også innebærer at hun vet hva som kreves for å plassere seg på dette nivået og kan gjøre realistiske vurderinger rundt sine egne muligheter med tanke på «Årets unge kokk 2019». Vi regner med hun kommer sterkere tilbake senere, og ønsker henne alt godt i sin videre karriere, uttaler faglig leder for «Stiftelsen Årets kokk akademiet», Gunnar Hvarnes.

Ingen ny finalist

Frida Netland Berge erstattes ikke i finalen, i og med at den arrangeres allerede i september, og det det blir for liten tid til å forberede seg for en eventuell erstatter.

Disse er med i finalen av «Årets unge kokk», som arrangeres i Mathallen samme dag som «Årets kokk 2019»: Aleksander Løkkeberg Vartdal, Aron Espeland, Celine Ekholt, Liliana Haaland og Runar Helgeland.

Vinneren av «Årets kokk» blir Norges neste Bocuse d’Or-deltaker.

Les også: Disse skal være med i den første utgaven av «Årets unge kokk» (publisert tidligere i år)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS