Daniel Stenbäck blir ny leder for alle Strawberrys eiendomsselskaper. (Foto: Strawberry)

Skal lede alle Strawberrys selskaper

Strawberry-konsernet omstrukturer for å samordne håndteringen av hotelleiendommene. All eiendomsaktivitet blir under en ledelse, og Daniel Stenbäck blir administrerende direktør i Strawberry Forever og Strawberry Brothers, samt styreleder i Strawberry Properties.

Foruten de hel- og deleide hotelleiendommene, vil prosjekt- og forvaltningsselskapet Nordic Property Management inngå i den nye strukturen. Stenbäck vil fortsatt være en del av konsernledelsen i Nordic Choice Hospitality Group, og være ansvarlig for nyetablering og eiendomsutvikling. Han tiltrer stillingen mandag 10. august.

– Helhetlig satsing, sier Stordalen

– Ved å samle ansvar og ressurser på denne måten, får vi en helhetlig satsning for å skape de beste hotellene for våre kunder, sier Petter Stordalen.

– Nå vil ansvaret for å finne, utvikle og vedlikeholde et hotellprodukt med langsiktig perspektiv være organisert under samme ledelse. Dermed sikrer vi effektivitet og gjennomføringskraft på dette viktige området. Daniel Stenbäck har lang hotell- og ledererfaring, som gjør at vi er trygge på at han er den beste til å løse denne store oppgaven, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Bred ledererfaring

Stenbäcks mangeårige erfaring fra hotellbransjen innebærer blant annet roller som konsernsjef for First Hotels, «Senior Vice President» for Nordic Hotels & Resorts, administrerende direktør ved Gothia Towers og Clarion Hotel Post, samt lederverv i bransjeorganisasjonen Visita i Vest-Sverige.

Takket ja til en utfordrende rolle i en utfordrende tid

– Jeg har takket ja til en utfordrende rolle i en utfordrende tid, men er det ett tidspunkt man skal våge å satse og tenke nytt, så er det nå. Nordic Choice Hotels skal fortsette å vokse, og vi skal fortsette å utvikle vår relasjon til gårdeiere og være aktive partnere når det gjelder å skape attraktive hotell, sier Daniel Stenbäck, og fortsetter:

– Nå samler vi oppkjøp, utvikling og forvaltning av alle eiendommene samt kontakt med alle aktørene i en og samme funksjon. Jeg er overbevist om at det kommer til å gi oss som konsern en fordel og styrke, både til å hjelpe oss fortere ut av krisen vi står midt oppe i, men også få oss til å stå enda sterkere i å fortsette og pushe bransjen vår fremover.

Stenbäck vil fortsatt i være ansvarlig for Strawberry Livings virksomhet som styreleder.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS