Edwin Razumov er ansatt hos Time2Staff.
Edwin Razumov er ansatt hos Time2Staff.

Time2Staff med bartendersatsing

Time2Staff styrker satsingen på kvalitet og opplæring, og henter inn den meritterte barmanageren Edwin Razumov.

Time2Staff fortsetter sin vekst og tar et nytt steg mot å bli Skandinavias ledende plattform for fleksibel og profesjonell bemanning i serveringsbransjen. Som en del av satsingen på kvalitet, opplæring og profesjonell utvikling, har selskapet nå hentet inn Edwin Razumov som ny «Category Manager» for «Professional Bartending».

– Vi skal være mer enn bare en bemanningsplattform – vi skal være et kvalitetsstempel. Ved å knytte til oss en dyktig og merittert barmanager som Razumov, viser vi at vi mener alvor med å bygge faglige miljøer, løfte standarden i bransjen, og gi bartendere reelle karriereveier – ikke bare deltidsjobber, sier administrerende direktør for Time2Staff, Kristoffer Hagenes.

En ny standard for profesjonell bartending

Edwin får ansvar for å bygge opp hele bartendersatsingen i Time2Staff, inkludert utvikling av opplæringsprogram, sertifiseringer og partnerskap med barer, hoteller og festivaler i Norge, Sverige og Danmark.

Målet er klart: Å gjøre Time2Staff til det foretrukne valget for profesjonelle bartendere og kvalitetsbevisste kunder.

– Vi ser en enorm etterspørsel etter kompetente bartendere som både kan levere opplevelse og profesjonalitet. Gjennom strukturerte opplæringsløp og tydelige kvalitetsstandarder skal vi bidra til å heve nivået i hele bransjen, sier Edwin Razumov.

Time2Staff i vekst

Time2Staff ble etablert i 2020, og har siden vokst raskt i både Norge og Sverige. Plattformen kobler sammen arbeidstakere og bedrifter i hotell- og restaurantbransjen på en digital, effektiv og rettferdig måte, og har som visjon å: «Bygge en fremtid der alle har tilgang til meningsfulle jobbmuligheter.»

Med en stadig større kundebase, ny fagforeningsavtale i Sverige og planlagt ekspansjon til Danmark i 2026, markerer selskapet seg som en aktør å regne med i fremtidens bemanningsmarked.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS