Per Sandberg og kona Bahare Letnes starter hotell i Halden i juni. (Foto: Hotellet)

Per Sandberg starter hotell i Halden

12. juni åpner tidligere statsråd Per Sandberg og hans kone Bahare Letnes hotell i Halden.

Per Sandberg.(Foto: Stortinget, arkiv)

Grand Hotel i Halden blitt benyttet som hybelhotell og stått tomt i perioder, men nå blir det hotelldrift igjen – i regi Per Sandberg og hans kone Bahareh Letnes.

Faste gjester på Smak 2020

Sandberg og Bahare Letnes var faste gjester på Smak 2020 i mars – med tanke på åpning av hotellet i Halden. Sandberg forteller til lokalavisen at planen er å drive hotellet på helårsbasis.

Etter at det ble kjent at Bahareh Letnes og Per Sandberg skulle ta over Grand Bar, har de ikke lagt skjul på at de også har ambisjoner om å åpne hotellet ved jernbanen.

Bar i mai - hotell i juni

Letnes og Sandberg skal i tillegg til Grand bar, som de åpnet i slutten av mai, også stå for restaurantdrift og frokostserveringen ved hotellet. Med seg på laget har de fått med seg Jostein Wang som har lang fartstid i hotellbransjen, og som allerede driver flere hoteller andre steder i Norge, melder Halden Arbeiderblad.

– Grand Hotel er en historisk bygning med mye sjel som fortjener å bli driftet som hotell hele året. Jeg er sikker på at det er et marked i Halden for å fylle alle hotellene her. Mitt inntrykk så langt er at byen har et stort potensial, sier Per Sandberg.

Les hele saken i ha-halden.no eller f-b.no her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS