Vinnerne, foran fra venstre: Gunnar og Pernille Saagstuen (Røyland gård), Ingunn og Johan Anstensrud (Den sorte havre), Tor og Siri Stabbforsmo (Strandli gård). Bak fra venstre Eivind Haalien, ansvarlig for lokalmat i NorgesGruppen, Espen Lie, leder av Meny-lauget og kategoriansvarlig ferskvare i Meny og Vegard Kjuus, Meny-sjef. (Foto: Michael Johnsen)
Vinnerne, foran fra venstre: Gunnar og Pernille Saagstuen (Røyland gård), Ingunn og Johan Anstensrud (Den sorte havre), Tor og Siri Stabbforsmo (Strandli gård). Bak fra venstre Eivind Haalien, ansvarlig for lokalmat i NorgesGruppen, Espen Lie, leder av Meny-lauget og kategoriansvarlig ferskvare i Meny og Vegard Kjuus, Meny-sjef. (Foto: Michael Johnsen)

Barnegrøt til topps

Den sorte havre er hovedvinner i Menys Matskattstipend, og mottar 300 000 kroner til utvikling av en ny barnematserie. Røyland gård får 200 000 kroner og Strandli gård 100 000 kroner til henholdsvis nye bær- og osteprosjekter.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS