Berit Lunde er ansatt som ny «Resort Manager» for Beito Resort.
Berit Lunde er ansatt som ny «Resort Manager» for Beito Resort.

Beito Resort styrker ledergruppen

Beito Resort fortsetter satsingen som helårsdestinasjon, og har ansatt Berit Lunde (57) som ny «Resort Manager». Hun tiltrer stillingen 1. januar 2026.

Stillingen omfatter ansvaret for hotellet og all overnattingsvirksomhet i konsernet, og markerer et viktig steg i den videre utviklingen av destinasjonen.

Fra Park Hotel Vossevangen

Lunde har mer enn 30 års erfaring fra reiselivet, både fra hotell og cruise. Hun har tidligere vært hotelldirektør ved Scandic Valdres, og kommer nå fra stillingen som direktør ved Park Hotel Vossevangen.

– Vi har hatt stor interesse for stillingen og mottatt over ti søknader fra godt kvalifiserte kandidater fra hele landet. Det ble et luksusproblem å velge, men vi er svært fornøyde med å ha fått på plass Berit Lunde, en erfaren og dyktig leder med solid bakgrunn fra hotell- og reiselivsbransjen, sier eier og direktør Atle Hovi.

Satser enda mer internasjonalt

Beito Resort har de siste årene opplevd sterk vekst som helårsdestinasjon, og satser nå ytterligere på internasjonale markeder. 

– Vi skal doble andelen internasjonale gjester fra dagens 20 til 40 prosent innen tre år, samtidig som vi fortsetter å styrke vertskapskulturen og helårstilbudet. Dette markerer starten på et nytt og spennende kapittel for Beito Resort, sier Hovi.

Beito Resort

Beito Resort er en av Norges mest komplette fjelldestinasjoner med over 1500 senger fordelt på hotell, leiligheter og hytter.

Selskapet driver blant annet Radisson Blu Mountain Resort, Riddergaarden leiligheter, Bergo Rom, Bergo Hytter, Hovi Hytter, Gjestegaarden, Stølstunet, Bergo Leiligheter, Beitostølen Skiheiser og Raudalen Alpinsenter.

Beito Resort tilbyr helårige opplevelser innen overnatting, servering, ski, fjellturer, sommeraktiviteter og kultur.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS