Sagafjord Hotel. (Foto: Hotellet)

Best Westerns første BW Premier Collection i Norge

Sagafjord Hotel på Sunnmøre kan fra og med 1. januar 2018 skilte med varemerket BW Premier Collection, Best Westerns kategori for eksklusive hotell i verdensklasse.

Publisert
Sagafjord Hotel på Sunnmøre er det første norske hotellet som kan skilte med varemerket BW Premier Collection. (Foto: Hotellet)

På BW Premier Collection kan du forvente førsteklasses service, design og komfort - i fantastiske omgivelser. Hotellet ligger nemlig ved den vakre Hjørundfjorden på Sæbø – i hjertet av Sunnmørsalpene.

– Sagafjord Hotel er vårt første BW Premier Collection-hotell her i Norge, og det er vi veldig stolte av. Hotellet er et reisemål i seg selv, der interiør og design er gjennomtenkt til siste detalj for å passe inn med de fantastiske omgivelsene blant fjord og fjell, sier Hege Ramm, som leder Best Western Hotels & Resorts i Norge («Country Manager Norway»).

Rehabilitert og nyåpning i 2012

«Hotellet ble totalrehabilitert med nyåpning i 2012. I løpet av de siste årene har hotellets restaurant opparbeidet seg et godt renommé, der du ikke bare kan nyte en bedre middag, men også la deg forføre av fantastisk utsikt eller nyte forfriskninger fra baren. Med egen integrert marina, gode konferansefasiliteter, et bredt tilbud av eksepsjonelle natur-opplevelser som fottur, fjordtur, fiske, kajakk eller toppturer – sommer som vinter - legger Sagafjord Hotel alt til rette for et uforglemmelig opphold. Hotellet er en sentral del av «Ski the Fjords»-konseptet», heter det i en pressemelding

Trofaste mot konseptet

– Vi har helt siden restaureringen vært trofaste mot vårt konsept. Vi tilbyr opplevelser i alle kategorier, uavhengig av gjestens formål eller ambisjoner med besøket. Uansett når og hvordan våre gjester ankommer, tilrettelegger vår dyktige stab for at alle ønsker og behov skal bli oppfylt, sier en av eierne, driverne og medansvarlig for design og utsmykking av hotellet, Wenke Gjørtz.

– Vi merker nå resultatene av mange års hard satsing og utholdenhet. Og – legger hun til - vi ser med forventning og spenning frem til å ta del i dette eksklusive selskapet, sier Gjørtz.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS