Nespresso illustrasjon

Nespresso offisiell kaffe for Bocuse d`Or Europe

Nespresso er både offisiell kaffe og offisiell partner når Bocuse d'Or Europe arrangeres i Stavanger om en knapp måned. 

Publisert

- Vi er utrolig stolte over å bli forbundet med verdens mest prestisjefylte kulinariske konkurranse. Juryen består av noen av de mest berømte kjøkkensjefene i verden. For Nespresso, som arbeider for å fremme perfekt kaffekultur, er det naturlig å ta skritt for å bygge solide samarbeidsforhold med verdens beste kjøkkensjefer, sier Kristen A. Hovland, Managing Director Nespresso Nordic , Kristen A. Hovland.

Kulinarisk opplevelse

Bocuse d'Or ble startet av Paul Bocuse, selve symbolet på det aller fremste innen kokkekunst. Konkurransen gjenspeiler Bocuses lidenskap for den aller beste kulinariske opplevelsen.

Nespresso, som er en verdensomspennende pioner og selve symbolet på utsøkt kaffe, følger opp konkurransedeltakernes lidenskap for kvalitet, og setter kronen på verket for alle rettene med sine berømte Grand Crus-kaffeblandinger, heter det i en pressemelding fra Nespresso.

- Nespresso vil sørge for den beste kaffeopplevelsen til kjøkkensjefer, potensielle vinnere, jurymedlemmer, gourmeter og alle som elsker avansert kokkekunst. De aller beste Grand Crus-blandingene blir servert i Nespresso-barer og salonger i VIP-områdene, restauranter, på kjøkkensjefenes område, i kjøkkensjefenes deltakerlandsby og i publikumsområdene, opplyser Hovland.

Internasjonal gastronomi

Nespresso og utsøkt gastronomi er ikke en ny kombinasjon. Nespresso sitt inntog i den gastronomiske verden startet med samarbeid med Relais & Chateaux-gruppen, Eurotoques, unge restauratører i Europa og arrangementet Verdens 50 beste restauranter. Og med samarbeidet med Bocuse d'Or er Nespresso for alvor i ferd med å bli en viktig bidragsyter innen internasjonal gastronomi.

- Utover det å bli nærmere kjent med våre fineste Grands Crus-kaffeblandinger og maskiner, kan gjestene også få kjøpt ting de liker på utvalgte utsalgssteder rundt om på området.

Muligheter

Samarbeidet med Bocuse d'Or betyr at Nespresso blir med på verdensturné gjennom fem prestisjefylte konkurranser. - Det gir Nespresso enorme muligheter til å bli forbundet med anerkjente, kulinariske arrangementer for aller høyeste nivå, uttaler Hovland.

Tidligere i år har Nespresso vært offisiell kaffe i flere anerkjente kulinariske konkurranser. I april var Nespresso offisiell kaffe for den franske nasjonale konkurransen i kokkekunst (Concurs National de Cuisine Artistique). Konkurransen har blitt arrangert i fem år, og er en av de mest kjente og prestisjefylte gastronomikonkurransene i gourmetlandet Frankrike. Dermed ble Nespresso knyttet til ett av verdens mest omfattende kokekunstarrangementer.

Powered by Labrador CMS