Kari Innerå Geir Skeie hovedrett nett

Bocuse-tallerkener fra Figgjo AS

Figgjo AS lanserer nye produkter for det profesjonelle markedet. Et av produktene er Figgjo Duell, som Geir Skeie og de andre konkurrentene i Bocuse d'Or Europe brukte under mesterskapet i Stavanger i sommer. Figgjo Duell ble utviklet i samarbeid mellom Figgjo AS og Eivind Hellstrøm, president av Bocuse d'Or Europe. Disse lanseres nå for det øvrige markedet.

Publisert

Høstens lansering inneholder nye innovative Figgjo Front tallerkener, en utvidelse av funksjonelle Figgjo Gastronorm produkter, samt noen allsidige tallerkener som inngår i Figgjo boller og fat/kombinasjonstallerkener.

Figgjo presenterer i tillegg et nytt barnesett.

Figgjo Duell i Bocuse d'Or

Som partner av Bocuse d'Or Europe 2008 fikk Figgjo gleden av å utvikle tre ytterst særpregede tallerkener, til bruk i konkurransen.

De tre tallerkenene har samme formspråk men er utviklet med tre ulike former, Figgjo Duell rund, Figgjo Duell kvadrat og Figgjo Duell oval.

Tallerkenene har likevel til felles to likeverdige flater som er adskilt av en liten høydeforskjell. De ulike flatene er forholdsvis like i arealet. Dette særpreget utfordrer, kokken og oppfordrer til nye muligheter i matpresentasjonen.

En kan velge å anrette tallerkenen på tradisjonelt vis med bruk av kun det ene nedsenkede området. For en mer uvanlig matpresentasjon, kan begge flatene anvendes og en får da en stor tallerken og anretningsflate.

Vinneren av Bocuse d'Or Europe 2008, Geir Skeie, valgte å presentere sine retter på Figgjo Duell Rund og Figgjo Duell Kvadrat.

Figgjo Duell inngår i Figgjo Front kolleksjonen.

Figgjo Podium

Figgjo Podium er to ekstremtallerkener med en opphøyet spiseflate i sentrum av tallerkenene. Tallerkenene har en skarphet og definisjon som gir produktet eleganse.

Figgjo Podium fremstår som det motsatte av det som anses som en tradisjonell tallerken. Ved at spiseflaten er den høyeste delen av tallerkenene gir Figgjo Podium gjesten bokstavelig talt en opphevet spiseopplevelse. Høyden på tallerkenene hever maten slik at den fremstår som på en scene.

Fanen på Figgjo Podium er bred og heller svakt nedover mot midten på den største samtidig som den er brattere og mer ekstrem på den minste av de to tallerkenene. Området rundt tallerkenen er derfor anvendelig som anretningsflate og gir en annerledes måte å presentere maten på.

Figgjo Podium inngår i Figgjo Front.

Figgjo Ellipse

Vi presenterer allsidige ovalformet tallerkener i tre ulike størrelser. Figgjo Ellipse er velegnet både som tallerkener og fat i buffé sammenheng men også til servering i hotell- og restauranter.

Produktene er harmonisk ovalformet. Den minste størrelsen har også en variant med orientering for mange produkter fra Figgjos produktsortiment. Dersom man plasserer kopp eller bolle vil dette gi tallerkenen ulike funksjoner og uttrykk.

Figgjo Ellipse inngår i Figgjo Boller og Fat samt Figgjo Kombinasjonstallerkener.

Figgjo Gastronorm

Vi videreutvikler Figgjo Gastronorm og lanserer tre nye produkter; 1/6 høy Gastronorm, 1/6 dyp Gastronorm samt 1/3 dyp Gastronorm. Figgjo Gastronorm følger den internasjonale Gastronorm standard innen kjøkkenutstyr og innredninger.

Produktene er funksjonelle og allsidige og egner seg til catering og buffé sammenheng i for eksempel kantine, hotell og restaurant.

Figgjo Magi barnesett

Figgjo presenterer nå et magisk nytt barnesett. Dekoren består av ulike barnemotiv med elementer eventyrfigurer og landskap. Figurene går igjen for å skape gjenkjennelse og et helhetsinntrykk.

Det er brukt sterke, klare farger for å fenge barnas øyne. Hvert produkt har ulik farge, noe som gir serien et mer lekent uttrykk.

Tallerken er rød, koppen er grønn og dyp tallerken er blå.

Powered by Labrador CMS