
Paul Bocuse hedres med gallamiddag
Det er nå et drøyt år siden Paul Bocuse gikk bort. I forbindelse med årets utgave av Bocuse d’Or hedres og minnes den franske stjernekokken med en stor middag i Lyon.

Mer enn 320 gjester, deriblant over 200 kokker fra hele verden, har meldt sin ankomst til «Diner des Grands Chefs du Monde» på Abbaye de Collonges au Mont d'Or.
Middagen arrangeres på kvelden tirsdag 29. januar, for øvrig samme dag som Norges deltaker Christian A. Pettersen konkurrerer.
De 200 kokkene har over 250 Michelin-stjerner å skilte med.
Dette er noen av kokkene som skal være med å hedre Paul Bocuse tirsdag kveld: Yannick Alleno (Frankrike), Christophe Bacquié (Frankrike), Georges Blanc (Frankrike), Daniel Boulud (USA), Enrico Cripa (Italia), Alain Ducasse (Frankrike), Philippe Etchebest (Frankrike), Eric Frechon (Frankrike), Guillaume Gomez (Frankrike), Gilles Goujon (Frankrike), Michel Guerard (Frankrike), Noriyuki Hamada (Japan), Thomas Keller (USA), Bruno Menard (Singapore), Tom Milligan (Australia), Gérald Passedat (Frankrike), Riccardo Planco (Italia), Michel Roth (Sveits), Michel Sarrant (Frankrike), Stefan Stiller (Kina) og Marc Veyrat (Frankrike).