Ny internasjonal hotelldirektør hos Radisson Blu Hotel i Tromsø

Nederlandske Aart Niemans er ansatt som ny General Manager ved Radisson Blu Hotel i Tromsø. Sammen med teamet vil han fokusere på å gi gjestene byens beste hotellopplevelser, ved byens eneste internasjonale hotell.

Publisert
Aart Niemans kommer fra den internasjonale kjeden Marriott-Starwood og har vært hotellsjef i Brussel i flere år.

– I flere år har hotellet vært ledet på en veldig god måte av den svært erfarne og godt likte hotelldirektøren Dag Høybakk. Vi er dypt takknemlige for alt han gjorde for hotellet, og vi har gjort grundig research for å finne en passende etterfølger. Med sin omfattende internasjonale erfaring er vi trygge på at Aart og hans team vil fortsette å gi gjestene de beste hotellopplevelene i Tromsø by, sier Ronald Smithjes, Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge, i en pressemelding.

Aart kommer fra den internasjonale kjeden Marriott-Starwood og har vært hotellsjef i Brussel i flere år. Han har også jobbet i både Amsterdam, Nederland og Los Angeles i USA.

– Jeg ser frem til å lede byens eneste internasjonale hotell. Jeg gleder meg til å fortsette teamets utmerkede servicearbeid og bygge videre på hotellets rykte som den aktøren som skaper de virkelige gode, uforglemmelige opplevelsene for gjestene, sier Aart Niemans.

Beste internasjonale opplevelse

Hotellet ligger kun 4 kilometer fra Langnes flyplass og er det perfekte utgangspunkt for gjester som skal på arktiske eventyr. Det er kort vei til byens mange festivaler om sommeren og om vinteren kan Nordlyset sees fra hotellets glassbro.

– Mange av rommene tilbyr gjestene spektakulær utsikt over byen og de nærliggende fjellene og havnen. Vi har mange internasjonale gjester og disse rommene er naturligvis veldig populære blant gjester som vil oppleve Tromsøs fantastiske natur”, forteller Ronald Smithjes.

Alle de 269 rommene og suitene tilbyr blant annet gratis trådløst internett slik at gjestene kan se på film, høre på musikk og surfe på internett. Det er også flere restaurantalternativer på hotellet, deriblant populære «Yonas Pizzeria & Catering» og «Charly's Restaurant & Bar» som er en favoritt blant lokalinnbyggerne. Hotellet har også et treningssenter med badstue i 10. etasje, med flott utsikt over fjorden og Ishavskatedralen i byen.

Nylig renoverte hotellet hele møte- og konferanseavdelingen, med stort fokus på miljøvennlige løsninger. Ved å velge energismarte løsninger i oppussingen sikret Radisson Blu Hotel i Tromsø en energisparing på hele 25 %. Av energisparende tiltak slås blant annet lyset automatisk av når møterommene ikke brukes. 400 vinduer i hotellet er skiftet ut til trelags, lydtette vinduer og ca. 60 prosent av de mer enn 10 000 lyspærene er byttet ut med led-pærer.

Aart er utdannet innen “Hotel & Hospitality Management” fra hotellskolen i Maastricht i Nederland. Han tar over som General Manager etter Dag Høybakk.

(Pressemelding)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS