Illustrasjonsbilde: Telemark Bryggeri
Illustrasjonsbilde: Telemark Bryggeri

Bryggeri med stor festival

Telemark Bryggeri arrangerer for første gang T*Festivalen på Klosterøya i Skien. På den gamle papirfabrikkens område blir det bygget et festivalområde med scener, barer, matservering og marked. Det skjer lørdag 11. juni 2022.

Publisert
Dag Markus Andreassen er administrerende direktør for Telemark Bryggeri. (Foto: Telemark Bryggeri)
Dag Markus Andreassen er administrerende direktør for Telemark Bryggeri. (Foto: Telemark Bryggeri)

Inne på Telemark Bryggeri vil det være en mindre scene og kunstutstilling. Årets festival er den første av det som skal bli et årlig event siste helgen før sommerferien.

– Det blir helt fantastisk å se et yrende folkeliv på Papirkaia i Skien. Jeg gleder meg til å se kunst, kultur og industrihistorie hånd i hånd på Klosterøya, sier festivalsjef Martin Reidarsen Tveit.

Det ordinære billettsalget vil være åpent for alle som vil fra mandag 21. mars.

OnklP – medeier i Telemark Bryggeri

OnklP er også bekreftet til T*Festivalen. Rapperen er medeier i Telemark Bryggeri, og skal snart lansere sin egen pils.

– Det blir fett å kombinere businessene og se bryggeriet møte musikken. Men du kan stole på at jeg legger bryggeri-geskjeften fra meg når jeg går på scenen. Da er jeg 100 % artist, sier OnklP

Kjente artister på besøk

På scenen står headliner Turbonegro, som spiller sin første konsert siden eks-vokalist Hans-Erik Dyvik Husbys bortgang. I tillegg blir det bandets første opptreden siden koronapandemien inntraff.

– Vår første konsert i Norge på to og et halvt år må selvfølgelig bli i Skien! Vi lover å kline til med all rock, roll, glam og punk som vi har spart opp siden sist konsert, sier manager og gitarist Rune Rebellion.

I tillegg til Turbonegro og OnklP, står Ingebjørg Bratland, Snow Boyz og Adrian Sellevoll på plakaten til årets festival.

– Det er stor variasjon i programmet på festivaldagen, slik at alle har god grunn til å glede seg, sier Martin Reidarsen Tveit.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS