Sara Jensen er ny hotelldirektør på Comfort Hotel Union Brygge.
Sara Jensen er ny hotelldirektør på Comfort Hotel Union Brygge.

Skal lede Drammen-hotell

Sara Jensen (30) er den nye hotelldirektøren på Comfort Hotel Union Brygge i Drammen.

Publisert

Jensen har de siste årene jobbet som hotellsjef på Comfort Hotel Union Brygge, der hun har hatt ansvar for resepsjon, renhold og konferanse.

Hotellerfaring fra Asia

Til tross for sin unge alder har den nye hotelldirektøren flere års erfaring fra hotellbransjen i både inn- og utland, blant annet fra Elements Resport & Spa i Koh Samui i Thailand og Svenska Design Hotel i Mumbai i India.

– Hotellet og området rundt er symbolet på en by full av kulturelle opplevelser. Jeg er begeistret over å bli hotellets nye hotelldirektør, og skal sammen med mitt lag på hotellet sørge for å ta hotellet til nye høyder, sier Sara Jensen.

– Har Comfort i sitt DNA!

– Jensen har Comfort i sitt DNA, og etter fem år i elvebyen har hun blitt en vaskeekte drammenser. Med energi, mot og begeistring har Sara bidratt til å skape fantastiske hotellopplevelser for våre gjester og vært en viktig bidragsyter for resten av teamet på hotellet. Hun er en perfekt match til rockehotellet i Drammen, og vi er veldig glade for å ha henne med på laget, sier driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge, Solveig Mathea Voldheim, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS