Ambassadeur Hotel blir 1. januar til Scandic Ambassadeur Hotel Drammen.
Ambassadeur Hotel blir 1. januar til Scandic Ambassadeur Hotel Drammen.

Scandic vokser kraftig i Drammen

Scandic Hotels tredobler kapasiteten i Drammen. Hotellkjeden overtar 1. januar både Ambassadeur Hotel og Globus Hotel i Buskerud-hovedstaden, noe som fører til nærmere 300 nye Scandic-rom i Norges femte største by.

Publisert
Ambassadeur Hotel, ett av de to hotellene i Drammen som blir Scandic-hotell fra 1. januar 2017.
Ambassadeur Hotel, ett av de to hotellene i Drammen som blir Scandic-hotell fra 1. januar 2017.

Scandic Hotels har signert en langsiktig avtale med Utstillingsplassen Eiendom AS om å overta de to hotellene. Avtalen trer i kraft fra 1. januar 2017.

Drammen er et av de raskest voksende hotellmarkedene i Norge. Ambassadeur Hotel er et klassisk hotell, med en god beliggenhet i byen. Gjennom dette oppkjøpet forsterker vi vår posisjon ytterligere i det norske markedet, sier konsernsjef i Scandic Hotels Group, Frank Fiskers, i en pressemelding.

Globus Hotel i Drammen blir Scandic-hotell 1. januar 2017.
Globus Hotel i Drammen blir Scandic-hotell 1. januar 2017.

Frittstående i dag

Ærverdige Ambassadeur Hotel, med historie tilbake til sent 1800-tall, samt Globus Hotel, ligger rett ved Strømsø Torg, bare 50 meter fra Drammen stasjon.

Hotellene, som i dag er to frittstående hoteller, kommer etter overtagelsen til å gjennomgå en omfattende renovering og slås sammen til ett hotell med nærmere 300 rom, 13 konferanserom, restaurant og bar.

Tredobler

– Med Ambassadeur Hotel og Globus Hotel nesten tredobler vi vår nåværende romkapasitet i Drammen. Hotellet blir et verdifullt tilskudd i vår hotellportefølje, sier administrerende direktør for Scandic Hotels i Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Drammen er Norges femte største by og sentrum i en av de raskest voksende byregionene i Norge. Kommunikasjonsmulighetene til Oslo og videre til Oslo Lufthavn er svært gode, med tog til Oslo sentrum hvert 10. minutt og seks tog i timen til Oslo Lufthavn.

Scandic tar over driften 1. januar 2017, og hotellet kommer til å holde åpent under renoveringen. Ambassadeur Hotel vil bli Scandic Ambassadeur Drammen fra 1. januar.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS