Scandic Hønefoss. (Foto: Scandic Hotels)

Scandic Hønefoss har åpnet

Scandic Hotels styrker sin posisjon på Østlandet med overtakelsen av tidligere Comfort Hotel Ringerike (Nordic Choice Hotels). Hotellet i sentrum av Hønefoss har nå åpnet under navnet Scandic Hønefoss.

Publisert
Scandic Hønefoss i kveldslys. (Foto: Scandic Hotels)

Hotellet har 92 rom, og har nylig gjennomgått en renovering som en del av Scandic-overtakelsen. Hotellet har møtefasiliteter for opptil 200 personer med åtte møterom, og har dessuten en ny fitnessavdeling og en egen skjønnhetssalong. I tillegg er den historiske Bryggerikjeller’n i Hønefoss tilknyttet hotellet.

Overtakelsen av tidligere Comfort Hotel Ringerike er en del av en franchise-avtale mellom Scandic Hotels og Hønefoss Hotelldrift AS. Hotell Service AS er eiendomsselskapet som står bak hotellet.

Nå får du også den prisbelønte Scandic-frokosten i Hønefoss. (Foto: Scandic Hotels)

Ny destinasjon for Scandic

– Vi ser frem til å styrke vår landsdekkende posisjon. Hønefoss er et sentralt knutepunkt på Østlandet, og en ny destinasjon for Scandic, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Ordfører i Ringerike, Kjell B. Hansen, ønsker Scandic velkommen til Hønefoss.

Fra lobbyen på Scandic Hønefoss. (Foto:Scandic Hotels)

– Scandic er et kvalitetsmerke, og en spennende hotellkjede i vekst. Jeg ser frem til å samarbeide med hotellet for å videreutvikle turismen og næringslivet i Hønefoss, sier Hansen i en pressemelding.

Midt i smørøyet

Scandic Hønefoss ligger sentralt plassert midt i sentrum, kun tre minutters gange fra kjøpesenteret Kuben og 650 meter fra Hønefoss jernbanestasjon, der toget går til både Bergen, Drammen og Oslo.

Hotelldirektør på Scandic Hønefoss, Kåre Grønli, er fornøyd med å nå være en del av Scandic-familien.

– Dette er stort for alle oss som jobber på hotellet, og vi ser frem til å være en del av Scandic, sier Grønli.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS