Avdelingsleder for Caters nye lagersalg, Stian Hallberg. (Foto: Cater Storkjøkken)

Cater Storkjøkken åpner lagerutsalg i Lier

En av Østlandets ledende matgrossister innen storhusholdning, Cater Storkjøkken, åpner eget lagerutsalg på Lierskogen torsdag 7. juni.

Publisert
Avdelingsleder for Caters nye lagersalg, Stian Hallberg. (Foto: Cater Storkjøkken)

Lagerutsalget ligger i direkte tilknytning til Cater Storkjøkkens nye lager, som med sine 17 000 kvadratmeter er Norges største lager for storhusholdningsprodukter. Cater Storkjøkken er en del av Servicegrossistene.

1200 kvadratmeter

Cater Lagerutsalg er på 1200 kvadratmeter, og inneholder alle varegrupper innen mat, drikke og nonfood som Cater Storkjøkken har i sin portefølje.

Lagerutsalget gjør det enklere for kunder innen restaurant-, fastfood-, offentlige institusjoner, catering- og kantinemarkedet å gjøre suppleringskjøp. Det vil også gå raskt å plukke ferske råvarer rett fra hylla.

Basisutvalg med over 1600 produkter

– Her i lagerutsalget er det enkelt for kundene våre å finne de produktene du trenger. Vi er en moderne og profesjonell aktør med et basisutvalg i lagerutsalget på over 1600 produkter. Ytterligere 8000 varelinjer er tilgjengelig gjennom Cater Storkjøkkens lager, som ligger vegg-i-vegg, forteller avdelingsleder Stian Hallberg.

– I tillegg kan vi bestille og levere over 15 000 ytterligere produkter i løpet av få dager. Sett oss gjerne på prøve, sier Hallberg smilende.

– Vi har en egen lavprishylle med ekstra gode tilbud, noe som kommer kundene til gode samtidig som det reduserer matsvinn. Bra for kunden og bra for miljøet, sier Hallberg i pressemeldingen.

Lokalprodusert

Cater Lagerutsalg vil fokusere på lokalprodusert mat, og har eksempelvis produsenter som Pers Kjøkken og Kanda hamburger i hylla.

– Vi ønsker oss flere produsenter av lokalmat, så det er bare å ta kontakt med lagerutsalget, sier Hallberg.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS