Clarion Collection Hotel Savoy. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Ny direktør på Clarion Collection Savoy

Kristian Vik er ansatt som ny hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Savoy i Oslo. Vik starter I stillingen som 1. januar 2018.

Publisert
Kristian Vik blir ny hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Savoy. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Clarion Collection Hotel Savoy er for meg et hotell med historisk sus, med masser av potensial for videreutvikling i et spennende Oslo marked. Jeg ser nå frem til å utvikle hotellet videre sammen med mine nye kollegaer på Savoy, sier Kristian Vik.

Bred erfaring

Vik har mer enn 17 års erfaring fra hotell, restaurant og reiseliv.

De siste sju årene har han arbeidet i Nordic Choice Hotels, hovedsakelig med Food & Beverage, men også som prosjektleder for Brasserie X og Lounge 24, samt nå sist som innkjøpskoordinator i Nordic Choice Hotels sentralt.

Han har også vært bar- og restaurantsjef på Quality Hotel & Resort Sarpsborg, og på Quality Hotel Expo, før han til sist altså har vært stasjonert på hovedkontoret til Nordic Choice Hotels de siste snart fire årene.

Se på Savoy med nye øyne

Med Kristian Vik på laget har vi fått en hotelldirektør som kan se over Clarion Collection Hotel Savoy med nye øyne. Det er en sjelden erfaren leder med ungt pågangsmot som nå “mønstrer på” vår over 100 år gamle hotellperle i Universitetsgata. Det er svært gledelig at en som har vært på et hovedkontor over flere år og virkelig brenner for hotelldrift nå ønsker å komme ut i drift igjen og bidra der hvor slaget står, nemlig i møtet mellom gjest og ansatt, sier John Kristian Stubban («Senior Vice President») i Clarion Collection Hotel.

Tilføre F&B-kompetanse

– Han vil tilføre viktig F&B-kompetanse på rett tidspunkt for kjeden Clarion Collection, som nylig har fornyet sitt konsept på den verdsatte kveldsmaten som dekkes opp for gjester hver dag. I tillegg brenner han for å skape gode resultat gjennom et sterkt gjestefokus og er vant til å bygge vinnerkulturer. Akkurat det som trengs i den fasen hotellet og markedet i Oslo er inne i. Vik lever for å skape gode resultat og gode gjesteopplevelser sammen med sitt team. Han er faglig dyktig og en lagspiller som elsker å spille andre gode. Jeg gleder meg virkelig til å få Kristian på laget, og sammen med et svært kompetent team skal han ta Clarion Collection Hotel Savoy til nye høyder, sier Stubban i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS