Classic Norway Hotels har overtok driften av det tradisjonsrike hotellet Stranda Hotel 1. juni i år.
Classic Norway Hotels har overtok driften av det tradisjonsrike hotellet Stranda Hotel 1. juni i år.

Overtar enda et hotell i Møre og Romsdal

Classic Norway Hotels vokser enda mer. Nå er det klart at Stranda Hotel, med sin beliggenhet i hjertet av Sunnmøre, blir den norske reiselivsaktørens 25. destinasjon.

Stranda Hotel er nå en del av Classic Norway hotels. Fra venstre administrerende direktør i CNH, Stephen Meinich-Bache, videre Frode Kjølås og Kristine Berg fra Strand Hotel.
Stranda Hotel er nå en del av Classic Norway hotels. Fra venstre administrerende direktør i CNH, Stephen Meinich-Bache, videre styreleder Frode Kjølås og Kristine Berg fra Stranda Hotel.

Classic Norway Hotels overtok driften av det tradisjonsrike hotellet 1. juni i år.

Populær reiselivsregion

Fra Strandafjellet.
Fra Strandafjellet.

Stranda Hotel ligger i en av landets mest populære reiselivsregioner og har kort avstand til ikoner som Trollstigen, Geiranger, Ålesund, Tafjordfjella, Sunnmørsalpene og helårsdestinasjonen Strandafjellet med gondol til topps.

Fra fellesarealene på Stranda Hotel.
Fra fellesarealene på Stranda Hotel.

Hotellet ligger dermed midt blant noen av landets mest spektakulære fjell og fossefall, ved verdensarven Geirangerfjorden, og er et perfekt reisemål både for sommervandringer og skikjøring.

Stranda Hotel fylte 100 år i 2017 og het opprinnelig Dreges Hotel da det åpnet dørene første gang. Men endret senere navn og heter nå Stranda Hotel.

Den unike historien

Restaurant Anna på Strand Hotel.
Restaurant Anna på Strand Hotel.

I løpet av de over 100 årene som har gått har Stranda vært en del av eventyrlig industrihistorie.

Historier som skal gjenfortelles og formidles til alle gjester som besøker hotellet fremover.

– Stranda Hotel skal først gjennomgå en betydelig renovering. Og skal fremstå som en av Classic Norway Hotels nye stoltheter, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache. 

Det helårsåpne hotellet skal holde åpent også i renoveringsperioden.

62 rom

Stranda Hotel har 62 rom og 116 senger.
Stranda Hotel har 62 rom og 116 senger.

Stranda Hotell har i alt 62 rom med til sammen 116 senger. Noe som gjøre det perfekt til små og mellomstore grupper, samt for individuelle reisende som vil oppleve noe av det vakreste av norsk natur.

– Vi ser med glede frem til å få Classic Norway Hotels som driver av Stranda Hotel. Det er en profesjonell aktør som har imponert meg med sin måte å få frem det genuine i hvert hotell. Dette blir bra både for fastboende og tilreisende, sier styreleder Frode Kjølås i Stranda Hotel AS.

Smaken av Norge

Bassenget på Stranda Hotel.
Bassenget på Stranda Hotel.

Matfilosofien på Stranda Hotel er enkel samtidig som den er av høy kvalitet: Maten skal være kortreist - og god.

Strandafjellet kan være innbydende vinterstid.
Strandafjellet kan være innbydende vinterstid.

I lokalområdet til Stranda hotell finner man produsenter som Norsk Sjømat, Ole Ringdal, Grilstad og Tind, Grandiosafabrikken, Skarbø Gard, Stranda Bakeri og en rekke andre lokale bedrifter og kvalitetsmatprodusenter. Classic Norway Hotels handler alltid mye av maten og råvarene lokalt, og har som mål å alltid skape gode matopplevelser for alle sine gjester. Slik passer Stranda Hotell med sin mathistorie perfekt inn i den norske hotellkjeden.

– Vi gleder oss til å overta et tradisjonsrikt hotell med dedikerte medarbeidere som nå skal bli en del av Classic Norway Hotels. Norske og utenlandske gjester skal få enda en grunn til å legge reisen til Nordvestlandet, sier Stephen Meinich-Bache.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS