Hotelldirektør på Comfort Hotel Central Station i Oslo, Johanna Furenbäck, ser frem til å få 24 nye rom på hotellet. (Foto: Comfort Hotel)
Hotelldirektør på Comfort Hotel Central Station i Oslo, Johanna Furenbäck, ser frem til å få 24 nye rom på hotellet. (Foto: Comfort Hotel)

24 nye rom på Comfort i Østbanehallen

Comfort Hotel Grand Central Station i Østbanehallen får 24 nye rom.

Publisert

Comfort Hotel Grand Central, med beliggenhet i Østbanehallen i tilslutning til Oslo S, består i dag av 170 rom og bygger til høsten ut med 24 nye rom i retning mot Flytoget og togsporene.

Det pulserende Oslo

– Det faktum at vi får flere rom er fantastisk. Til tross for flere rom i Oslo-markedet i år sammenlignet med i fjor øker vi så langt i år på belegg og vi ser at etterspørselen er stor. Vi har funnet vår plass i markedet som et urbant og kult Comfort Hotel til en gunstig pris, med et fantastisk team som jobber her og en beliggenhet som er helt topp. Våre gjester kan gå tørrskodde fra Flytoget inn til hotellet, og mange rom har utsikt over Operaen eller Karl Johans gate. Her bor du virkelig midt i det pulserende Oslo, sier hotelldirektør Comfort Hotel Grand Central, Johanna Furenbäck, i en pressemelding.

Byggestart til høsten

Bane Nor står bak utbyggingen sammen med Comfort Hotel, og byggestart er satt til august/september 2019. Den nye delen av bygget beregnes å være klar høsten 2020.

– Denne utbyggingen har vi gledet oss til, og vi ser frem til det videre utviklingsarbeidet sammen med Nordic Choice Hotels. Ytterligere 24 rom vil gi etterlengtet økt kapasitet hos Comfort Hotel Grand Central og underbygge Oslo S og Østbanehallen som det mest sentrale og attraktive knutepunktet i Norge, sier prosjektdirektør i Bane Nor, Trond Rusten.

Unike rom

Comfort Hotel Grand Central er mye mer enn bare et hotell og består i dag av en populær co-work lobby der gjestene, Oslo-beboere og tilreisende kan komme innom for å ha uformelle møter, sitte å jobbe eller kjøpe seg en kaffe i hotellets Barception. I forbindelse med utbyggingen kommer også lobbyen til å få seg et løft, der fokuset blir å etablere enda flere co-work stasjoner.

– Vi har akkurat oppgradert hotellets gym og nå blir oppgraderingen av lobby og rom neste steg i å utvide vårt unike produkt. De nye rommene som kommer blir virkelig noe helt spesielt, i hjørnerommene kan gjestene se toget sitt rulle inn på stasjonen. I dag er alle rom hos oss helt unike og det skal vi sørge for å formidle også i den nye delen, sier Johanna Furenbäck.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS