Helene Hallre blir hotelldirektør for Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus. (Foto: Morten Holt)

Hallre blir hotelldirektør i Danmark

Helene Hallre (32) fra Oslo blir hotelldirektør på det prisbelønte danske konferansehotellet Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus.

Publisert

For ett år siden ble norske Helene Hallre (32 år) kåret til Norges tredje fremste ledertalent i E24s kåring «Ledertalentene». Da var hun hotellsjef for Radisson Blu Royal Hotel i København, men nå flytter hun på seg og blir hotelldirektør på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus.

Helene Hallre. (Foto: Rezidor)

Les også: Helene Hallre – et ledertalent av de sjeldne

– Mitt mål er å hver eneste dag gi gjestene våre uforglemmelige opplevelser, bidra til å utvikle teamet, og skape gode resultater for selskapet. Jeg er stolt og glad for å ha fått denne muligheten og ser frem til å lede hotellet sammen med et utrolig dyktig team, sier Helene Hallre.

Hotell med 234 rom

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Århus har de siste 10 årene blitt kåret til det «Det beste hotellet i Danmark utenfor København», og har en beliggenhet ved siden av populære ARoS Kunstmuseum. Hotellet 234 rom og suiter i moderne design, to restauranter og et «Fitness World»-senter. Hotellet har 33 møterom, i tillegg til Scandinavian Congress Center med plass til 1600 deltakere.

Hallre begynte å jobbe i Rezidor Hotel Group allerede som 19-åring. Etter noen år i ulike lederstillinger på Radisson Blu Plaza Hotel, gikk turen til ett av Københavns mest legendariske og kjente hoteller; designperlen Radisson Blu Royal Hotel. Etter kort tid ble hun forfremmet til hotellsjef, hvor hun har vært frem til i dag.

Ledertalent i hotellbransjen

2016 var et minnerikt år for 32-åringen. Foruten topplederjobben, ble hun også kåret til det tredje beste ledertalentet i Norge av E24, som den eneste aktøren fra hotellbransjen på den prestisjefulle topplisten. Hun ble i tillegg kåret til en av toppkandidatene i kategorien «Årets drivkraft».

I jurybegrunnelsen beskrives Hallre som sterkt forretningsdrevet, med meget god forståelse for hva som driver gjesteopplevelser, effektiv drift og konkurransekraft på lengre sikt.

Helene Hallre er bare 32 år, men har allerede lang fartstid i Radisson Blu. (Foto: Morten Holt)

Helene ble tidlig kjent som en svært dyktig leder og allerede i 2012 vant hun prisen «Young leader of the year» på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og i 2014 ble hun kåret til «Årets unge leder» i hotell- og reisebransjen.

Talentutvikling og team er viktigst

Helene Hallre mener hun blant annet kan takke Rezidors ulike lederutviklingsprogrammer, deriblant Mentor-Mentee programmet, for at hun har fått jobben hun har i dag. Som leder tror hun at hun drar nytte av å ha «gått gradene» i selskapet.

– Det å ha bred erfaring fra driften, i tillegg til god skolegang, internasjonale opphold og en rekke utviklingsprogrammer, har gitt mye verdifull kunnskap på veien. Samtidig er forståelsen, og det å kunne se ting fra de andre ansattes side, noe av det aller viktigste for meg som leder, forteller Hallre i en pressemelding.

Hun trekker frem teamfølelsen som noe av det beste med jobben.

– Følelsen av å komme inn og være i ett med hotellet og medarbeiderne, få til de gode relasjonene mellom avdelingene, og få lov til å følge gjestene i hele den opplevelsen de har, det er det mest givende, sier hun.

– I tillegg til sterkt resultatfokus, er Hallre genuint opptatt av å skape de beste minnene for gjestene og utvikle sine team, noe som gjør henne til den ultimate hotelldirektør, sier Sonja Dive-Dahl, som er distriktssjef for Rezidor Hotel Group på Island og i Danmark.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS