Fredrik Larsson er ny kjøkkensjef på Villa Sjötorp i Bohuslän.

Ny kjøkkensjef på Villa Sjötorp

Fredrik Larsson er ny kjøkkensjef på prisbelønte Hotell Villa Sjötorp på Lyckorna utenfor Ljungskile. Han kommer til hotellet i Bohuslän fra Port Sud i Skärhamn. Før det var han kjøkkensjef i sju år på golfklubben Oustøen Country Club på Snarøya i Norge.

Publisert
Villa Sjötorp.

I tillegg til lang erfaring som kokk, er Fredrik Larsson også utdannet vinkelner, som også påvirker hans arbeid på kjøkkenet. Sammen med restaurantsjef og vinkelner Harald Laanemets velger han viner som passer med de ulike rettene.

– Villa Sjötorp er en mindre plass, men maten har et meget godt rykte. Dessuten er miljøet og atmkosfæren helt spesiell her når vi nå nærmer oss julehøytiden, sier Fredrik Larsson.

eier og driver av Villa Sjötorp, Ellika Mogenfelt.

Nye og spennende ideer

– Vi er veldig fornøyd med at Fredrik Larsson har begynt hos oss på Villa Sjötorp. Han har med seg nye og spennende ideer som gir inspirasjon for å utvikle vårt kjøkken og vår mat ytterligere, uttaler eier og driver av Villa Sjötorp, Ellika Mogenfelt.

Villa Sjötorp mottok nylig den internasjonale utmerkelsen «Historic Hotel Gourmet Award», og fikk god kritikk i den siste utgaven av White Guide, den nordiske «Michelin-guiden»

Fredrik Larsson.

– Matlagingen på Villa Sjötorp har helt siden starten i 1995 blitt kjennetegnet av bevissthet og respekt for råvarer og produsenter. Vi ser det som vår oppgave å behandle økologiske og lokale ingredienser slik at våre gjester får en minnerik og hyggelig opplevelse, legger Mogenfelt til.

Løfte maten enda et hakk

Ifølge Fredrik Larsson vil det meste fortsatt være det samme på Villa Sjötorp, selv med en ny kjøkkensjef på plass.

– Jeg liker restauranten og den direkte kontakten med gjestene. Akkurat den nærkontakten gir energi og nye ideer for å utvikle kjøkkenet og maten enda noen hakk på Villa Sjötorp, sier Larsson.

Powered by Labrador CMS