Hotellet har hatt navnet Mistra Hotell & Kafé de siste årene. Fra nyttår tas det opprinnelige navnet tilbake: Øiseth Hotell. (Foto: Morten Holt)

Mistra Hotell blir til Øiseth Hotell igjen

Ved nyttår blir Mistra Hotell historie. Da tar det største overnattingsstedet i Sør-Norges største kommune, Rendalen, tilbake det opprinnelige navnet Øiseth Hotell.

Publisert
Snart fåt hotellet på Åkrestrømmen dette navnet igjen. (Foto: Morten Holt)

Det nye selskapet Øiseth Hotell AS, med Per Karsten Kaspersen Motrøen som styreleder, overtar driften av Mistra Hotell på Åkrestrømmen i Rendalen fra 1. januar.

Les også: Fra Øiseth Hotell til Mistra Hotel & Kafé (publisert august 2016)

Kjøpt for 4,5 millioner

Foruten Motrøen, som bor i Elverum, består det nye driftsselskapet av Bernt Mørstad Aasheim, Ellen Solvår Øien Fevik og Tor Embret Aasheim. D tre sisynevnte er fra Rendalen.

Det er de samme personene som står bak eierselskapet Åkrestrømmen Eiendom AS. Selskapet kjøpte eiendommen med hotellet av PTH AS på Savalen for 4,5 millioner kroner etter at asylmottaket ble avviklet for litt over to år siden. Siden har eiendommen vært leid ut til driftsselskapet Mistra hotell & kafé AS, som igjen er et datterselskap av Storsjøsenteret AS, melder Østlendingen.

De ansatte skal drive hotellet videre

Mistra Hotell har fem heltidsansatte pluss deltidsansatte. Styrelederen sier til Østlendingen at det er de ansatte, som har vært der i mange år, som skal drive hotellet.

– Vi tar tilbake navnet Øiseth Hotell, og styret skal fungere som daglig ledelse i et inkluderende samarbeid med de ansatte, opplyser Motrøen.

Mistra Hotell & Kafé AS mer enn doblet omsetningen til 4,6 millioner kroner i 2017 sammenlignet med 2016, men regnskapet at driften har gått med underskudd.

Les mer på Ostlendingen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS