Øyvind Alapnes blir ny leder for Clarion Collection Hotel i Norden. (Foto: Morten Holt)

Skal lede Clarion Collection i Norden

Øyvind Alapnes (42), som de siste årene har styrt skuta på Clarion Hotel The Edge i Tromsø, blir leder for hele Clarion Collection Hotel-kjeden i Norden.

Publisert

Alapnes har ledet et av Clarion-kjedens flaggskip, Clarion Hotel The Edge i Tromsø, og trer nå inn i rollen som sjef, eller som Nordic Choice Hotels kaller det, «Senior Vice President», for en av Nordens mest populære hotellkjeder.

Les også: Øyvind Alapnes leder verdens beste Clarion-hotell

Øyvind Alapnes. (Foto: Morten Holt)

I Nordic Choice Hotels siden 2012

Alapnes startet sin karriere i Nordic Choice Hotels i 2012, som direktør for Clarion Collection Hotel With i Tromsø. I 2014 ble han ansatt som hotelldirektør for det nye Clarion-hotellet i Tromsø, Clarion Hotel The Edge, med beliggenhet på bryggen i sentrum.

Begge hotellene troner øverst på Tripadvisor sin liste over de mest populære hotellene i Tromsø. I løpet av hans fartstid i Nordic Choice Hotels, har Alapnes mottatt prisen «Årets hotelldirektør» («General Manager of the year») under Nordic Choice Hotels sin årlige vinterkonferanse i Stockholm. Prisen tildeles en hotelldirektør som har utmerket seg med ekstraordinære resultater og svært gode lederegenskaper.

Øyvind Alapnes foran Clarion Hotel The Edge. (Foto: Morten Holt)

Les også: Clarion Hotel The Edge vokser på nordlysturisme (sak publisert mars 2017)

60 hoteller i Clarion Collection-porteføljen

– Det er på en måte litt uvirkelig at man skal forlate Clarion Hotel The Edge. Vi har fått til så utrolig mye gøy på kort tid. Jeg kommer aldri til å glemme de fantastiske ansatte som hjalp meg med å skape institusjonen Clarion The Edge. Nå starter en ny epoke og jeg er beæret av å få ansvaret for en hel hotellkjede. Clarion Collection er et fantastisk hotellprodukt, som har høyeste ranking blant gjestene i Norden. Jeg gleder meg veldig til å starte reisen med alle ansatte på de nesten 60 hotellene i porteføljen, sier Øyvind Alapnes, som også har bakgrunn som fotballdommer på høyt nivå.

En samlende leder

– Alapnes har utmerket seg som en sterk og samlende leder. Nå reiser han fra «Nordens Paris» for å lede Clarion Collection-hotellene i Norden. Vi gleder oss stort til å få Alapnes på plass i direktør-rollen. Han har alltid gjesten og gjestereisen i fokus, som er helt essensielt for å skape minneverdige gjesteopplevelse, sier Katalin Paldeak, som er «COO» i Nordic Choice Hotels.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS