Foto: Radisson Hotel Group
Foto: Radisson Hotel Group

Porteføljen med betjente leiligheter vokser kraftig

Radisson Hotel Groups portefølje av betjente leiligheter («Serviced Apartments») vokser kraftig over hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

Publisert

Radisson Hotel Group har planer om å mer enn doble sin portefølje av betjente leiligheter i løpet av de neste fem årene på tvers av EMEA.

I dag representerer betjente leiligheter rundt 10 % av konsernets EMEA-portefølje med 45 eiendommer og mer enn 5400 enheter i drift og under utvikling.

Radisson Hotel Group driver sine betjente leiligheter som enten frittstående enheter eller i kombinasjon med tradisjonell hotelldrift. Tilbudet med betjente leiligheter vil bli utviklet som en videreførelse av selskapets eksisterende portefølje for å imøtekomme de ulike segmentene fra mellomsjiktet til luksus-segmentet.

Stor etterspørsel

– Vi har i flere år sett den sterke etterspørselen etter betjente leiligheter, og sett på muligheten til å tilby lengre opphold, og vi ser dette som en attraktiv investeringsmulighet med betydelig vekstpotensial. Gitt den relevansen slike tilbud har i dagens økonomiske klima har dette nå blitt ytterligere definert i vår portefølje og vi tilbyr et helhetlig konsept med flere muligheter for våre investorer og gjester. Vi er forpliktet til å holde oss relevante for alle våre interessenter, sier «Executive Vice President & Chief Development Officer» i Radisson Hotel Group, Elie Younes.

Mer hjemmekoselig atmosfære

Radisson Hotel Group tar sikte på å doble porteføljen i drift innen 2025, og vil enten kombinere hotelldrift og betjente leiligheter i ett kombinert utviklingsprosjekt eller utvikle frittstående enheter.

Med dette tilrettelegger selskapet for kunder som ønsker en mer hjemmekoselig atmosfære når de reiser på korte eller lengre ferier og forretningsreiser. Dette nye tilbudet er både driftsmessig og kommersielt attraktivt og tilbyr et nytt utseende og design. Det vil tilbys både studioer og leiligheter med ett eller to soverom, fullt utstyrt med kjøkken, eget bad, døgnåpen resepsjon, renhold, hyggelige fellesarealer, mat- og drikkealternativer og en rekke andre skreddersydde fasiliteter.

Radisson Hotel Group fortsetter den betydelige veksten de hittil har hatt i store deler av EMEA-regionen, og planlegger å åpne nye betjente leiligheter i Paris, Amsterdam, Dubai, Istanbul, Larnaca, Cortina, Kairo og Riyadh, samt i Tyskland.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS