For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Vinbaren Vino Bar i Apotekergata i Ålesund bruker Le Verre de Vin for å både tilby gjestene ett større utvalg på glass, men også minimere svinn.
Vinbaren Vino Bar i Apotekergata i Ålesund bruker Le Verre de Vin for å både tilby gjestene ett større utvalg på glass, men også minimere svinn.

Eliminer svinn, øk salget av vin på glass

Å investere i et vinpreserveringssystem gir ikke bare bedre gjesteopplevelser, men kan bety en betydelig større sum på bunnlinjen. – En restaurant kan tjene sekssifrede beløp med riktig vinpreservering, sier Morten A. Bilet.

Powered by Labrador CMS