Howard får Palmer med på Riedel-laget

Howard AS har valgt Palmer Group som partner for Riedel i Norge. Samarbeidet gjelder fra 1. oktober 2016.

Publisert

Palmer får oppgaven med å formidle Riedel ut mot horeca-markedet i Norge. De vil fra 1. oktober ta seg av alle henvendelser fra horeca, samt styre et eget lager av Riedels restaurantglass.

– Dette betyr på ingen måte at Howard har mistet sin rolle som offisiell partner for Riedel i Norge. Vi ser at restaurantbransjen har behov for en annen kompetanse og tilnærming enn det vi kan gi fra vår posisjon som grossist, sier daglig leder i Howard, Nils Houge i en pressemelding.

Flere veier inn i horecamarkedet

– For oss er det viktig å ha flere veier inn til horecamarkedet. Ved å samarbeide med Howard om Riedel til horeca, får vi i Palmer en mulighet til å inngå avtaler vi ellers ikke kunne fått på plass, sier Lars-Reidar Huth i Palmer Group i pressemeldingen.

– Det er en vinn-vinn-vinn situasjon der vi sørger for større omsetning av Riedel for Howard, med raskere distribusjon gjennom vårt lager. Det åpner et større marked for våre øvrige produkter inn til horeca,. Fordi vi også kan gjøre avtaler på salg av vin og brennevin, kan vi tilby bedre betingelser på glass enn det Riedel kan gi i utgangspunktet. Det gir jo også restaurantene en fordel, sier han.

– Riedel står svært sterkt

– Vi har lenge sette etter en partner som kan håndtere vår satsing ut mot horeca, sier Nils Houge.

– Med Palmer på laget har vi fått et helt annet tempo på distribusjonen. Palmer sitter på en helt annen kompetanse i forhold til restaurantene enn det vi gjør, og kan både se utfordringer som måtte komme, og løse disse gjennom sitt distribusjonsnett.

– Howard er en virksomhet som hele tiden jobber for å møte behovene til våre kunder, da må vi også tenke i nye baner når det kommer til distribusjon og strategiske samarbeid, slår Houge fast.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS