Stein-Erik Treverket (fra venstre), Michelle Hoad Vik, David Moir får nye stillinger i Solera. (Foto: Solera
Stein-Erik Treverket (fra venstre), Michelle Hoad Vik, David Moir får nye stillinger i Solera. (Foto: Solera

Ledere skifter beite i Solera

Michelle Hoad Vik, David Moir og Stein-Erik Treverket får alle nye lederoppgaver i Solera Norge. Samtlige vil formelt gå inn i sine nye roller fra 1. september 2016.

Publisert

Etter fem år, gir Michelle Hoad Vik stafettpinnen videre til David Moir som administrerende direktør i Stenberg & Blom.

Hoad Vik blir samtidig administrerende direktør for et nytt produkt- og innovasjonsselskap, og vil fokusere på produktutvikling sentralt i Solera-konsernet.

Stein-Erik Treverket overtar etter David Moir som salgsdirektør i Solera Uteliv.

Skal lede produkt – og innovasjonsselskap

Michelle Hoad Vik har takket ja til å lede produktutvikling og innovasjon sentralt i Solera Norge. Hun har en sterk brand-erfaring, og har lang erfaring fra bransjen. Hun har tidligere også jobbet med innovasjon, design og produktutvikling for Solera.

– Jeg gleder meg til å lede arbeidet med produktutvikling og innovasjonsprosjekter i sin helhet. Dette blir et veldig spennende område å utvikle for Solera fremover, sier Hoad Vik i en pressemelding.

Lederskifte i Solera Uteliv

David Moir har også lang fartstid i bransjen fra både restaurant og importselskaper. De siste fem årene har han ledet Solera Uteliv. Moir har, sammen med sitt team, bygget og utviklet Solera som det ledende vinselskapet i horeca. Han har gjennom de siste årene også blitt godt kjent med mange av Stenberg & Bloms produsenter.

– Jeg ser frem til å ta fatt på en veldig spennende oppgave, og har en sterk motivasjon for å lede en av de mest betydningsfulle og historiske vinselskapene på det norske markedet, sier David Moir.

Konsernsjef Christian Holst (nummer to fra høyre) sammen med Stein Erik Treverket (til venstre), Michelle Hoad Vik og David Moir. (Foto: Solera)
Konsernsjef Christian Holst (nummer to fra høyre) sammen med Stein Erik Treverket (til venstre), Michelle Hoad Vik og David Moir. (Foto: Solera)

Stein-Erik Treverket begynte i Solera i 2007, og har siden 2011 jobbet tett med alle de store kjedene og med oppbyggingen og utviklingen av Solera Uteliv.

– Jeg har som mål å bygge videre på verdiene og et fantastisk team, for å utvikle Solera Uteliv som den ledende aktøren i bransjen fremover, sier Stein-Erik Treverket.

Utvikle seg internt

– Dette er i tråd med utvikling av Solera, både av mennesker, organisasjon og verdier, for å bli det mest spennende og innovative drikkevareselskapet i Norden. Våre dyktige medarbeidere får utvikle seg og oss som selskap gjennom sine nye roller fremover, sier konsernsjef i Solera Norge, Christian Holst.

Solera vokser, og ansetter i disse dager tre «Brand Managere» innen detaljhandel, vin og brennevin, og to feltsalg-direktøren (Field Sales Managere) til Solera Uteliv.

Les om om de utlyste stillingene her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Solera

Solera Beverage Group er et Nordisk drikkevareselskap etablert i Norge, Sverige og Finland. Selskapet tilbyr drikkevarer med en rekke alkoholholdige og ikke-alkoholholdige drikkevarer i porteføljen. 

I Norge består gruppen av importører på leveranse til det norske markedet med Vinmonopolet, hotell- og restaurant, dagligvare og detaljhandel.

Les mer på Solera.no

Powered by Labrador CMS