Gulating til Vinterbro

Gulating åpner på Vinterbro senter, og samtidig lanseres også en egen Vinterbro Pale Ale, som er produsert av Ølsmia i Vestby.

Publisert

Det nye ølutsalget, som disponerer 130 kvadratmeter i senteret på Vinterbro i Ås kommune, åpner torsdag 11. mai.

400 ølsorter

Ølutsalget vil by av mer enn 400 varianter av øl, og blir det mest omfattende ølutsalget i Follo-regionen. Gulating på Vinterbro Senter vil være en del av franchisesatsingen til Gulating, og butikken på Vinterbro blir en av de største i kjeden. I anledning åpningen på torsdag lanseres en egen Vinterbro Pale Ale som er produsert hos Ølsmia i Vestby.

– I forbindelse med torsdagens åpning lanserer vi Vinterbro Pale Ale, produsert av Ølsmia i Vestby. Dette er en frisk og lett pale ale med smaker av sitrusfrukter som grapefrukt og lime, og tropiske frukter av papaya og mango, sier daglig leder for Gulating på Vinterbro Senter, Hans Grydeland.

Strategisk viktig område

– Med etablering på Vinterbro Senter er Gulating endelig på plass i Follo-regionen, som er et kjøpesterkt og strategisk viktig område. Dette blir det første Gulating-utsalget i denne regionen som vi har store forventinger til. Med åpningen på Vinterbro Senter har vi nå 24 ølutsalg over hele landet og vi opplever at det norske ølpublikum ønsker utsalg med et så bredt utvalg av ulike ølsorter velkommen, sier administrerende direktør i Gulating-Gruppen AS, Rolf Ivar Skår i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår, som er siviløkonom og ølbrygger, startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg, og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub, som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014.

I dag består Gulating-Gruppen av om drøyt 20 ølutsalg (bl.a. Arendal, Bergen, Trondheim, Larvik, Sandefjord, Drammen, Lørenskog, Strømmen, Fredrikstad, Horten, Hamar, Gjøvik, Sandvika, Kristiansund, Fetsund, Kristiansand, Haugesund, Tromsø, Stavanger, Lillehammer, Vinterbro og tre ølutsalg i Oslo), egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS