Foto Mack Bryggeri

På let etter eksportpartnere

De nordnorske firmaene Macks Ølbryggeri AS og Aurora Spirit AS deltar på Anuga, verdens største mat og drikkemesse som nå arrangeres i Köln, Tyskland.

Publisert

Macks Ølbryggeri AS og Aurora Spirit AS står på den norske paviljongen for drikkevarer sammen med andre norske alkoholprodusenter, blant annet Arcus, Nøgne Ø, Egge gård, Berentsen og Det Norske Brenneri.

Foto: Mack Bryggeri

To norske paviljonger

Det er første året at det norsk-tyske handelskammeret har fått samlet tilstrekkelig med aktører til at man kan ha to norske paviljonger på messen. En for mat og en for drikke.

– Dette er en spennende messe for oss. De som besøker messen er i hovedsak profesjonelle aktører som er ute etter flere business-muligheter, deriblant en rekke importører fra hele verden. Vi er til stede for å finne de riktige partnere for å øke eksportvolumet betydelig fremover. Vi ser at vårt design på Isbjørn, Arctic Beer og Nordlys representerer noe helt nytt for de fleste i drikkebransjen, og vekker stor interesse, sier kommersiell direktør i Macks Ølbryggeri, Roger Karlsen.

Nordnorsk samarbeid

Macks Ølbryggeri og Aurora Spirit deler stand og samarbeider om gjennomføringen av messen.

– Vi er takknemlig for at Mack har mulighet å samkjøre med oss. Vi er ferske i dette gamet og drar nytte av kompetansen og erfaringen som finnes hos Mack. For oss er målsetningen med messen å knytte kontakter for fremtidig eksport inn til flere land. Vår langsiktige produktstrategi baserer seg i stor grad på eksport og vi må derfor være proaktive og søke nye kunder i de rette segmentene. Vi har fått veldig god tilbakemelding under messen, både på varemerke og produkt, sier direktør i Aurora Spirit, Tor Petter W. Christensen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Anuga

Anuga-messen pågår fra 7. -til 11. oktober i Köln i Tyskland.

Det forventes ca. 180 000 besøkende på messen, hovedsakelig business to business.

89 prosent av utstillere og 69 prosent av de besøkende er fra andre land enn Tyskland. Utstillingsarealet er på ca. 284 000 kvadratmeter

Mack Bryggeri

I 1877 grunnla Ludwig Mack verdens nordligste bryggeri, og startet dermed et industrieventyr langt nord for polarsirkelen.

I dag, 140 år senere, er Mack kanskje landsdelens sterkeste merkevare, og jobber mot en visjon om å brygge nordnorsk stolthet.

Bryggeriet har utviklet seg til å bli et av landsdelens største privateide selskaper, tuftet på nordnorsk kompetanse og kapital.

Mack produserer øl og mineralvann under kjente varemerker som Mack Pilsner, Arctic Beer, Isbjørn, Arctic Water.

Les mer på Mack.no

Aurora Spirit

Aurora Spirit AS åpnet verdens nordligste destilleri sommeren 2016. Selskapet produserer flere sorter alkohol under merkevaren «Bivrost®», i norrøn mytologi angitt som nordlysbroen mellom gudenes og vikingenes verden. Destilleriet følger skotsk modell med kombinasjon av reiseliv og alkohol produksjon.

Les mer på Auroraspirit.com

Powered by Labrador CMS